opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1698 reviews

15% KORTING OP ALLES
CODE: CACTI

2dutch-smart-gratis-artikelen

Psychedelic Microdosing (Truffels microdoseren)

Ben je er klaar voor om tal van aspecten uit je dagelijks leven naar een hoger niveau te tillen? Het microdoseren van magische truffels is een perfecte manier om op gecontroleerde wijze te profiteren van de vele voordelen van de actieve stof psilocybine. Ervaar met dit product de innerlijke kracht en spirituele verlichting die psilocybine te bieden heeft.

Aantal

7,50

Code CACTUS voor 15% korting op ons hele assortiment

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Psychedelic Microdosing Truffels

Ooit gehoord van microdoseren? Er zijn verschillende producten waarmee je dit kunt doen, waaronder LSD, paddo's en natuurlijk magic truffels. Wat microdosing is? Je neemt hierbij eigenlijk een zeer kleine hoeveelheid ten opzichte van een ‘normale’ portie. Meestal gaat het om een tiende. De trend is helemaal hot en waaide vanuit Amerika ook over naar ons kikkerlandje. Met het regelmatig nemen van een microdosis schijn je je nieuwe 'ik' te kunnen vinden. 

De dosering

Het is erg makkelijk om een tolerantie voor psychedelica op te bouwen, dus het dagelijks nemen van een microdosis is daarom geen goed idee. Het advies luidt om elke vier dagen een microdosis te nemen. Dit doe je gedurende tien weken om het maximale effect te bereiken. Overschrijd de dagelijks aanbevolen dosis niet om zo negatieve bijwerkingen zoals maagklachten, misselijkheid en een tolerantie voor de stof te voorkomen. We adviseren de doseringstabel op deze verpakking aan te houden en gedurende tien weken elke vier dagen één microdosis magische truffels in te nemen. Het overschrijden van de dagelijks aanbevolen dosis kan erin resulteren dat je lichaam een tolerantie voor psilocybine opbouwt. Een verpakking bevat 6x1 gram magische truffels.

Bijwerkingen

Het microdoseren van magische truffels kent voor zover bekend weinig risico's en negatieve bijwerkingen zolang de aanbevolen dosis niet wordt overschreden. Enkele effecten die sporadisch voorkomen zijn lichte maagklachten en misselijkheid. Probeer in dat geval te ontspannen of verlaag indien nodig de gebruiksfrequentie.

Bewaren

Bewaar deze verpakking na opening in de koelkast op 4–8 °C. Consumeer binnen de aantal weken zoals omschreven op verpakking en schema. Na ontvangst is het product tot houdbaarheidsdatum goed. 

WAARSCHUWING

Alleen geschikt voor personen ouder dan 18 jaar. Gebruik het product niet als je zwanger bent en houd het buiten bereik van kinderen. Niet consumeren als de verpakking beschadigd of aangetast lijkt.
Haal van dit product ook geen bulk, wil je beginnen met microdosering? Neem dan een pak van of 6 stuks of 12 en bestel als het op is opnieuw voor een gegarandeerde versheid. Voor 16:00 besteld is morgen in huis van maandag tot en met vrijdag. 

  • Meer energie
  • Betere fysieke prestaties
  • Focus & hogere productiviteit
  • Betere nachtrust
  • Stimuleert je creativiteit
Beoordelingen (3)
Psychedelic Microdosing (Truffels microdoseren) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Psychedelic Microdosing (Truffels microdoseren)
Review plaatsen

Meest recente reviews