opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Psychedelic Microdosing

Ben je er klaar voor om tal van aspecten uit je dagelijks leven naar een hoger niveau te tillen? Het microdoseren van magische truffels is een perfecte manier om op gecontroleerde wijze te profiteren van de vele bewezen voordelen van de actieve stof psilocybine. Je wordt productiever, energieker, je zit lekkerder in je vel en het stimuleert je creativiteit en doorzettingsvermogen zoals geen ander middel dat kan. Ervaar met dit product de innerlijke rust en spirituele verlichting die psilocybine te bieden heeft.

€ 14,90
Aantal
x

DOSERING:

We adviseren de doseringstabel op deze verpakking aan te houden en gedurende tien weken elke vier dagen één microdosis magische truffels in te nemen. Het overschrijden van de dagelijks aanbevolen dosis kan erin resulteren dat je lichaam een tolerantie voor psilocybine opbouwt. Een verpakking bevat 6x1 gram magische truffels.

 

BIJWERKINGEN:

Het microdoseren van magische truffels kent weinig risico's en negatieve bijwerkingen zolang de aanbevolen dosis niet wordt overschreden. Enkele effecten die sporadisch voorkomen zijn lichte maagklachten en misselijkheid. Probeer in dat geval te ontspannen of verlaag indien nodig de gebruiksfrequentie.

 

BEWAREN:

Bewaar deze verpakking na opening in de koelkast op 4–8 °C. Consumeer binnen 3 weken. Na ontvangst is het product tot 3 maanden gekoeld te bewaren.

 

WAARSCHUWING:

Alleen geschikt voor personen ouder dan 18 jaar. Gebruik het product niet als je zwanger bent en houd het buiten bereik van kinderen. Niet consumeren als de verpakking beschadigd of aangetast lijkt.

 

  • Meer energie
  • Betere fysieke prestaties
  • Focus & hogere productiviteit
  • Betere nachtrust
  • Stimuleert je creativiteit
Beoordelingen (0)
Psychedelic Microdosing heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items