opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Psychedelic Microdosing (Truffels microdoseren)

Ben je er klaar voor om tal van aspecten uit je dagelijks leven naar een hoger niveau te tillen? Het microdoseren van magische truffels is een perfecte manier om op gecontroleerde wijze te profiteren van de vele bewezen voordelen van de actieve stof psilocybine. Je wordt productiever, energieker, je zit lekkerder in je vel en het stimuleert je creativiteit en doorzettingsvermogen zoals geen ander middel dat kan. Ervaar met dit product de innerlijke rust en spirituele verlichting die psilocybine te bieden heeft.

14,90
Aantal

Psychedelic Microdosing Truffels

Ooit gehoord van microdoseren? Er zijn verschillende producten waarmee je dit kunt doen, waaronder LSD, paddo's en natuurlijk magic truffels. Wat microdosing is? Je neemt hierbij eigenlijk een zeer kleine hoeveelheid ten opzichte van een ‘normale’ portie. Meestal gaat het om een tiende. De trend is helemaal hot en waaide vanuit Amerika ook over naar ons kikkerlandje. Met het regelmatig nemen van een microdosis vergroot je je creativiteit en productiviteit. Daar zegt toch niemand nee tegen?

Hoe werkt het?

Met microdoseren neem je dus elke keer een kleine portie psychedelische drugs om je stemming en mentale scherpte een boost te geven. Niet alleen word je creatiever en productiever, maar ook gaan je sportieve prestaties vooruit en stijgt je emotionele sensitiviteit. Ook rapporteren gebruikers dat ze zich meer één met hun omgeving voelen. En dat allemaal zonder een trip door te maken, want daarvoor zijn de porties die je neemt te klein.

De dosering

Het is erg makkelijk om een tolerantie voor psychedelica op te bouwen, dus het dagelijks nemen van een microdosis is daarom geen goed idee. Het advies luidt om elke vier dagen een microdosis te nemen. Dit doe je gedurende tien weken om het maximale effect te bereiken. Overschrijd de dagelijks aanbevolen dosis niet om zo negatieve bijwerkingen zoals maagklachten, misselijkheid en een tolerantie voor de stof te voorkomen.

Til je leven naar een hoger niveau

Het microdoseren van magische truffels is dus een ideale manier om je leven op verschillende vlakken naar een hoger niveau te tillen. Dit alles dankzij de werkzame stof psilocybine, die in de lever wordt omgezet naar het psychoactieve psilocine. De effecten van dit tofje zijn vergelijkbaar met die van LSD, maar dan veel minder sterk, én natuurlijk. Het microdoseren van magische truffels is, mits je je aan de aanbevolen dosis houdt en voor zover de huidige kennis strekt, zonder risico’s.

DOSERING:

We adviseren de doseringstabel op deze verpakking aan te houden en gedurende tien weken elke vier dagen één microdosis magische truffels in te nemen. Het overschrijden van de dagelijks aanbevolen dosis kan erin resulteren dat je lichaam een tolerantie voor psilocybine opbouwt. Een verpakking bevat 6x1 gram magische truffels.

BIJWERKINGEN:

Het microdoseren van magische truffels kent weinig risico's en negatieve bijwerkingen zolang de aanbevolen dosis niet wordt overschreden. Enkele effecten die sporadisch voorkomen zijn lichte maagklachten en misselijkheid. Probeer in dat geval te ontspannen of verlaag indien nodig de gebruiksfrequentie.

BEWAREN:

Bewaar deze verpakking na opening in de koelkast op 4–8 °C. Consumeer binnen 3 weken. Na ontvangst is het product tot 3 maanden gekoeld te bewaren.

WAARSCHUWING:

Alleen geschikt voor personen ouder dan 18 jaar. Gebruik het product niet als je zwanger bent en houd het buiten bereik van kinderen. Niet consumeren als de verpakking beschadigd of aangetast lijkt.

  • Meer energie
  • Betere fysieke prestaties
  • Focus & hogere productiviteit
  • Betere nachtrust
  • Stimuleert je creativiteit
Beoordelingen (0)
Psychedelic Microdosing (Truffels microdoseren) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.