opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden (van ma t/m vrij)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt!

Space shrooms

Onze space shrooms zijn gecreëerd door een mycoloog met meer dan 50 jaar ervaring. Deze man is 72 jaar oud en heeft jaren geteeld en verschillende soorten met elkaar gekruist. Uiteindelijk is er een paddo ontstaan die aan alle criteria voldoet: gemak, groei en kracht. Het voordeel van space shrooms is dat ze een relatief hoge oogst kunnen krijgen. De werking is bovendien erg krachtig en met onze simpele instructies kun jij dit ook! In Nederland is het legaal om kweeksets te hebben en die te gebruiken voor het kweken van je eigen paddo’s. Met onze producten ben je dus gewoon legaal bezig.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Zelf paddo’s kweken met onze space shrooms

Met onze space shrooms growkits kun jij nu ook zelf paddenstoelen kweken! Al na 10 dagen is je kit mooi gevuld met paddo’s. Wij vertellen je graag hoe dit precies in zijn werk gaat. Je hoeft alleen maar een aantal simpele stappen te volgen, die in dit stappenplan staan. Ben je een onervaren gebruiken? Dan raden wij je aan om met 10 gram verse paddo’s te beginnen. Zie je geen vocht meer op de bovenkant? Heropen de paddenstoelen dan en spuit een keer water in de zak. Het is daarbij van belang om niet op de groeiende paddo’s zelf te spuiten. Wanneer je de space shrooms geoogst hebt, dien je ze koel te houden en weg van zonlicht. Bewaar ze bijvoorbeeld in je koelkast en de stoffen blijven nog ongeveer 10 dagen werkzaam. Wanneer je besluit om de space shrooms te drogen, dan kun je ze na het oogsten tot een jaar bewaren.

Profiteer van een snelle levering en aantrekkelijke kortingen

In ons assortiment vind je twee verschillende soorten space shrooms: de Growkit Jupiter en de Growkit Mars. Bij Dutch-Smart profiteer je van een snelle levering: binnen 1 tot 3 werkdagen heb je de producten al in huis! Je spaart bij ons bovendien voor aantrekkelijke kortingen en gratis producten. Bij elke aankoop verdien je punten, zodat je bij een volgende bestelling korting ontvangt!