opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews


2dutch-smart-gratis-artikelen

Satisfyer

Satisfyer Producten

Het nummer één merk dat een wereld van multi-zintuiglijke seks voor iedereen creëert. Onze groeiende wereld van eerste klas speeltjes voor volwassenen combineert een intuïtief productontwerp met de bekroonde Satisfyer Connect-app. De wereld van Satisfyer heeft voor ieder wat wils - dankzij premium kwaliteit, veelzijdig ontwerp, betaalbare prijzen en onze mensgerichte app-ervaring: van de erotische audioverhalen voor de gebruiker tot volledig genot op maat.

21 Artikelen

Bij plezier horen niet alleen de feel-good factoren die onze gezondheid ondersteunen, maar ook de geaardheid van volledig in leven zijn en aanwezig zijn bij de unieke facetten die onze unieke pleziermatrix vormen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat seksuele voorlichting op basis van plezier essentieel is om ons te helpen niet alleen het vermogen van ons lichaam om de prikkelende effecten van een orgasme te ervaren uit te breiden, maar ook ons begrip van de diverse en ingewikkelde nuances in ons lichaam, onze emoties en onze verlangens. Door seksuele voorlichting op basis van plezier te omarmen, kunnen we waardevolle inzichten krijgen die ons fundamenteel vormen als unieke mensen.

Het maakt niet uit waar je bent op je plezierreis, dit is de plek waar je tips en strategieën zult ontdekken om plezier naadloos te integreren in je dagelijks leven. Of het nu gaat om het ontsluiten van je verlangens of het bevrijden van creativiteit en spel in alles wat erotisch is, Satisfyer is er om je te helpen op je reis naar onbegrensde sensuele vrijheid. Ga met ons mee op deze opwindende reis, vier de magie van genot, omarm de wonderen van het menselijk lichaam en ontdek de eindeloze mogelijkheden die in je liggen.

Het plezier is helemaal van jou - laten we het vrijmaken, koesteren en ons laten leiden naar een leven van ongegeneerde voldoening en vreugde.