opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden (van ma t/m vrij)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt!

 

Wat is een vaporizer?

 

Wanneer je het lekker vindt om af en toe te genieten van kruiden, hasj of andere middelen om te roken – dan loop je tegen het probleem aan dat hier ook de nodige schadelijke stoffen in zitten. Een vaporizer kan dit probleem voor je oplossen. Hoe? De vaporizer is een electrisch apparaatje dat gebruik maakt van een slim systeem waarmee bepaalde stoffen worden tegengehouden. Je kunt het eigenlijk zien als een e-sigaret die je zelf kunt vullen.

 

Niet schadelijk

Doordat bij een vaporizer de schadelijke stoffen zoals teer niet verbrand worden, is het gebruik van bijvoorbeeld hasj een stuk minder schadelijk. De vervelende stoffen die je met normaal roken wel binnenkrijgt worden ineens tegengehouden, wat zorgt voor een geheel nieuwe ervaring. Probeer het eens uit!

 

Garantie

We bieden een fabrieksgarantie van 1 jaar op alle vaporizer producten. Mocht je vaporizer binnen deze periode kapot gaan, zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd en/of vervangen. Maar ook na deze garantieperiode zullen we je uiteraard proberen te helpen om eventuele problemen op te lossen.

 

Assortiment

Het assortiment vaporizers bij Dutch Smart is zeer uitgebreid. Zo hebben we vaporizers in de vorm van een pen, die dus lekker handzaam zijn en die je overal mee naartoe kunt nemen. Maar ook grotere varianten zijn beschikbaar, kijk even op onze webshop om de juiste vaporizer te vinden.

 

Naar de webshop > Vaporizers