opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Getting freaky: Dit zijn de best werkende afrodisiaca uit de Amazone!

afrodisiaca amazone

Een kort poosje geleden hadden we het hier op Dutch-Smart over bijzondere Amazone kruiden die je een gelukkiger mens maken. Het zal je niet verbazen dat de Amazone de thuishaven is van nog véél meer speciale planten. Sterker nog, experts en biologische onderzoekers zeggen dat slechts één procent van alle planten die daar groeien zijn onderzocht op geneeskrachtige eigenschappen. Vandaag gaan we het hebben over een aantal van die planten die hun sporen vooral in de slaapkamer hebben verdiend. We presenteren je: 5 van de best werkende afrodisicia uit de Amazone!

Damiana

Damiana is een relatief kleine struik die kleine, aromatische bloemen voortbrengt. Het bloeit in de vroege tot late zomer en heeft een sterke, kruidachtige geur die enigszins wat weg heeft van kamille. Inheemse volkeren uit Midden- en Zuid-Amerika gebruiken damiana al ontzettend lang voor verschillende redenen, maar voornamelijk vanwege de ontspannende werking én het feit dat ze heilig geloven in de libido-boostende effecten van het kruid. Spaanse missionarissen ontdekten dat Mexicaanse Indianen Damiana thee mengden met suiker en het dronken als afrodisiacum. Er wordt al lang beweerd dat Damiana een stimulerend effect heeft op het libido en het gebruik ervan als afrodisiacum vindt ook vandaag de dag nog over de hele wereld plaats. Bij mannen lijkt de plant daarnaast ook nog eens behulpzaam te zijn bij het verhogen van de testosteronspiegel én je orgasmen zouden er flink sterker van worden. Klinkt geweldig, toch?

Passiebloem

De libidoverhogende eigenschappen van passiebloem, wetenschappelijk ook wel bekend als Passiflora incarnata, zijn anno 2020 ontzettend populair. Naast vele andere eigenschappen op het menselijk lichaam wordt door veel Zuid-Amerikaanse volkeren geloofd dat passiebloem de nummer één is in het verhogen van het libido en het lekkerder maken van seks. Men denkt dat deze houtige wijnstok het libido verbetert, zelfs terwijl het een kalmerende werking heeft. Amazonianen noemen de plant maracuja, maar hij is ook inheems in veel Zuid-Amerikaanse regio's buiten de Amazone. Een onderzoek uit 2003 zou de seksueel versterkende eigenschappen van de plant bevestigen, hoewel dit slechts op muizen getest is. De bloemen zelf worden traditioneel beschouwd als verleidelijk en staan ​​bekend om hun exotische schoonheid.

Guarana

Inheems in het Amazone-regenwoud, staat guarana wetenschappelijk bekend als Paullinia cupana. Deze struik produceert rode trossen fruit en is erg beroemd onder Indiase gemeenschappen vanwege de 'zwarte ogen' die daar noren komen wanneer de vrucht rijp is. Zowel de zaden als de vrucht worden medicinaal gebruikt in de inheemse volksgeneeskunde, om verschillende redenen. Eén van die redenen is het stimuleren van het libido, maar ook het kalmeren van de zenuwen en zelfs gewicht verminderen staat op de checklist van dit kruid. Veel Brazilianen voegen guarana toe aan hun gezondheidstonica om veroudering te vertragen, hoofdpijn te genezen en vermoeidheid te verminderen, maar in Europa wordt het daarnaast dus ook erg veel gebruikt om de slaapkamerprestaties naar hogere niveaus te tillen.

Clavo Huasca

Ben je op zoek naar een krachtig afrodisiacum om je partner de beste seks van haar (of zijn) leven te bezorgen? Clavo Huasca is dan misschien precies wat je nodig hebt! In de Peruviaanse kruidengeneeskunde wordt Clavo Huasca (Tynnanthus panurensis) gezien als een krachtig afrodisiacum voor zowel mannen als vrouwen. Oorspronkelijk kwam het alleen voor in Zuid-Amerikaanse landen, maar inmiddels kent het ook een aardige populariteit in Europa en Noord-Amerika. Het wordt algemeen beschouwd als een libido-versterker en het is een ingrediënt in verschillende beroemde formules die op grote schaal worden verkocht in de kruidenmarkten en winkels voor seksuele potentie. Het stimuleert het libido en staat erom bekend het seksueel verlangen flink te kunnen vergroten. Een poging waard? Absoluut!

Catuaba

Het waren de Braziliaanse Tupi Indianen die als eerste de potentieverhogende eigenschappen van de catuaba boom ontdekten. De bast of het gedroogde kruid van de boom wordt in de traditionele Braziliaanse geneeskunst toegepast als afrodisiacum en stimuleert het centrale zenuwstelsel. Doordat het volgens de volkeren de bloedtoevoer naar de genitaliën verbetert, zou catuaba zorgen voor intensere orgasmes en een lekkerder gevoel tijdens de seks. Veel gebruikers die op zoek zijn naar gemoedstoestand-bevorderende middelen vinden catuaba een zeer geschikt product omdat het je niet alleen op seksueel vlak beïnvloedt, maar het je ook een lekker euforisch gevoel lijkt te kunnen geven. Sommige gebruikers rapporteren ook kalmerende effecten van de schors en de Tupi-indianen uit Brazilië zweren daarnaast bij het kruid voor grotere erecties!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.