opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1690 reviews

Heb jij een urinetest op het programma staan, maar weet je nu al dat de uitslag niet in je voordeel gaat werken? Maak kennis met Screeny Weeny 5.0 - een bedrieglijk echte en volledig functionele siliconen neppenis met kunstmatige urine. Dit ding is zo levensecht en gemakkelijk te gebruiken dat je geen verschil zult zien of voelen met je echte jongeheer!

Screeny Weeny: levensecht en betrouwbaar!

`De Screeny Weeny 5.0 is gemaakt van siliconen en ziet eruit en voelt aan als een echte penis. De unieke Push&Piss-functie maakt hem ideaal voor gericht gebruik op de belangrijke 'date' en door de bediening met één hand is hij altijd klaar voor gebruik. De Screeny Weeny is verkrijgbaar in veel verschillende varianten, hier op Dutch-Smart verkopen we momenteel de witte variant. En ook Screeny Weeny zelf heeft er wat over te zeggen:

"Hallo, ik ben de unieke, bedrieglijk echte en volledig functionele siliconen neppenis - ook bekend als Screeny Weeny. Ik ben zo authentiek en gemakkelijk te gebruiken dat je geen verschil zult zien of voelen met je "echte" exemplaar. In combinatie met Clean Urine en de Push&Piss-functie wordt “plassen” kinderspel. Ik ben handgemaakt in Duitsland en moet verschillende kwaliteitscontroles doorlopen voordat ik liefdevol word ingepakt."

De verschillende ScreenyWeeny-varianten zijn allemaal gevormd op basis van échte mannelijke exemplaren, waardoor ze een unieke en authentieke uitstraling hebben. Echter dan dit krijg je het niet. Vastgespen en plassen maar - een kind kan de was doen. Vergeet van te voren de CleanUrin niet even op te warmen binnen de thermische tas. Een handleiding hiervoor wordt meegeleverd met de Screeny Weeny. Ook het werken ermee is ontzettend eenvoudig: de urinestroom wordt geactiveerd door minimale druk op de onderkant van de Screeny Weeny en stopt onmiddellijk weer wanneer deze wordt losgelaten.

Waarom een urinetest?

Er zijn allerlei redenen waarom iemand een urinetest zou moeten doen. Misschien moet de persoon zijn onschuld bewijzen in een rechtszaak. Misschien solliciteren ze naar een nieuwe baan en eist de potentiële werkgever een drug screening. Of misschien willen werkgevers gewoon zeker weten dat hun medewerkers gezond en drugsvrij zijn. Een urinetest kan dis gebruikt worden om de aanwezigheid van drugs in het systeem vast te stellen, maar ook om bepaalde medische aandoeningen te diagnosticeren. Urinetesten kunnen ook gebruikt worden om het gebruik van voorgeschreven medicijnen te controleren. Bovendien kan een urinetest gebruikt worden om te controleren op tekenen van uitdroging of nierproblemen.

Wat de reden ook is, urinetesten worden steeds gebruikelijker. Ze geven een nauwkeurige momentopname van iemands gezondheidsstatus of drugsgebruik, of het gebrek daaraan. En hoewel er veel manieren zijn om een urinetest te omzeilen of de resultaten in jouw voordeel te laten werken, is Screeny Weeny 5.0 een van de gemakkelijkste en meest realistische opties die er zijn als je thuis wilt experimenteren - of natuurlijk als grappig cadeau.

Let op: CleanUrin is niet voor consumptie en wordt verkocht als educatief middel - het mag niet worden gebruikt voor het manipuleren van drugstests/controles/onderzoeken/etc.

 

 

Tags

  • Alle blogs (488)