opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?

White Sage wierook - Aztec incense

Elk pakje bevat 15 gram aan handgerolde wierook stokjes. 

1,90
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

 

Beschrijving

White Sage wierook - Aztec Incense: zuiver je omgeving en geest

De White Sage wierook van Banjara's Aztec-lijn, onderdeel van de ''Etno-Tribal Smudge Incense'' collectie, brengt de heilige praktijk van smudgen rechtstreeks naar je thuis of kantoor. Deze handgerolde wierookstokjes, vervaardigd met respect voor traditionele methoden, bieden een natuurlijke en zuiverende geur die diep geworteld is in de rijke culturele geschiedenis van inheemse Amerikaanse stammen. Witte Salie, al eeuwenlang beschouwd als een heilig kruid, wordt gebruikt om negatieve energieën te verwijderen en een ruimte van positiviteit en zuiverheid te creëren. Ontdek de voordelen van smudgen met White Sage wierook en hoe dit eeuwenoude ritueel je dagelijkse leven kan verrijken.

Waarom smudgen met White Sage wierook?

Smudgen met White Sage wierook is een krachtig ritueel dat door vele culturen over de hele wereld wordt toegepast om energetische reiniging en vernieuwing te bevorderen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om dit ritueel in je eigen praktijken op te nemen:

  • Zuivering van negatieve energie: Het branden van White Sage wierook helpt bij het opruimen van negatieve energieën uit je leefomgeving, waardoor een sfeer van rust en positiviteit ontstaat.
  • Verbetering van de luchtkwaliteit: De rook die vrijkomt bij het branden van White Sage heeft de potentie om de moleculaire structuur van de lucht te veranderen, wat bijdraagt aan een zuiverend effect.
  • Ondersteuning bij aromatherapie: De geur van White Sage is nauw verbonden met het geheugen en kan effectief zijn bij het aanpakken van gevoelens zoals woede, angst en verdriet, door een gevoel van rust en welzijn te bevorderen.
  • Spirituele verbinding: Smudgen met White Sage wierook kan dienen als een brug naar spirituele gidsen en helpers, en ondersteunt bij het uitspreken van gebeden en intenties.

Hoe moet je smudgen met White Sage wierook?

Het proces van smudgen met White Sage wierook is zowel eenvoudig als diepgaand. Volg deze stappen om jezelf en je omgeving te reinigen met de heilige rook:

  1. Bereid je voor: Concentreer jezelf met enkele diepe ademhalingen en stel je open voor het ritueel.
  2. Aansteken: Steek het wierookstokje aan en laat het vlam vatten boven een vuurvaste kom of bak. Blaas vervolgens zachtjes de vlam uit zodat het stokje gaat roken.
  3. Reinig jezelf: Gebruik een veer of je hand om de rook rond je lichaam te leiden, beginnend bij je voeten en omhoog werkend naar je hart en hoofd. Spreek tijdens dit proces je intenties uit of roep spirituele gidsen aan.
  4. Neem de tijd: Ervaar het ritueel volledig door je te concentreren op je gevoelens en de effecten van de rook.

White Sage wierook kopen doe je hier bij Dutch-Smart!

White Sage wierook kopen bij Dutch-Smart betekent kiezen voor authenticiteit en kwaliteit. Deze Aztec Incense biedt een directe verbinding met de traditie van smudgen, waardoor je de kracht van Witte Salie kunt ervaren in je eigen spirituele praktijk. Of je nu zoekt naar energetische reiniging, spirituele verdieping, of simpelweg een moment van rust en bezinning, White Sage wierook is een waardevolle aanvulling op elke ruimte. Begin vandaag nog met het zuiveren van je omgeving en geest met de heilige rook van White Sage.

Beoordelingen (0)
White Sage wierook - Aztec incense heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
White Sage wierook - Aztec incense
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items