opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?

Palo Santo wierook - Aztec incense

Elk pakje bevat 15 gram aan handgerolde wierook stokjes. 

1,90
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

 

Beschrijving

Palo Santo wierook - Aztec Incense: zuivering en genezing met elke ademtocht

In de rijke collectie van de Banjara Aztec "Etno-Tribal Smudge Incense" serie, neemt de Palo Santo wierook een bijzondere plaats in. Dit heilige hout, afkomstig uit de droge bossen van Ecuador en andere tropische regio's van Amerika, wordt al eeuwenlang door inheemse sjamanen gekoesterd voor zijn diepe reinigende en helende eigenschappen. Elk stokje wordt met de hand gerold, waarbij de natuurlijke geur van Palo Santo wordt behouden, die zowel het fysieke als het spirituele welzijn bevordert.

De spirituele en helende kracht van Palo Santo

Palo Santo, of 'Heilig Hout', wordt traditioneel gebruikt in sjamanistische rituelen om negatieve energieën te verdrijven en een pad naar genezing en zuivering te bieden. De rook van het brandende hout heeft een unieke zoete, balsamico en kruidige geur die niet alleen de zintuigen kalmeert, maar ook helpt bij het creëren van een meer meditatieve en bewuste staat van zijn. Het gebruik van Palo Santo kan diverse voordelen bieden:

  • Zuivering van ruimte en geest: Het branden van Palo Santo helpt bij het reinigen van je omgeving van negatieve energie, waardoor een heilige ruimte voor bezinning en genezing wordt gecreëerd.
  • Bevordering van fysieke en emotionele genezing: De unieke samenstelling van Palo Santo ondersteunt niet alleen de fysieke gezondheid door zijn antimicrobiële eigenschappen, maar biedt ook troost bij emotionele onrust.
  • Versterking van spirituele connecties: Het gebruik van Palo Santo tijdens meditatie of gebed verhoogt je spirituele ontvankelijkheid, waardoor een diepere verbinding met het goddelijke mogelijk wordt.

Integratie van Palo Santo in je dagelijkse praktijk

Het toevoegen van Palo Santo wierook aan je dagelijkse rituelen kan een verrijking zijn voor zowel je leefruimte als je spirituele praktijk. Hier zijn enkele manieren om het meeste uit dit heilige hout te halen:

  • Meditatie en Yoga: Begin je sessie door Palo Santo te branden om een zuivere en gewijde ruimte te creëren, waardoor je een dieper niveau van bewustzijn en ontspanning bereikt.
  • Energetische zuivering: Gebruik Palo Santo om je huis of kantoor te smudgen, waarmee je een omgeving van rust en positieve energie bevordert.
  • Persoonlijke genezing: Brand Palo Santo tijdens persoonlijke reflectiemomenten om emotionele balans te bevorderen en spirituele groei te ondersteunen.

Palo Santo wierook kopen doe je hier op Dutch-Smart

Ontdek de authentieke Palo Santo wierook binnen de Aztec Incense-lijn en andere kwaliteitsproducten zoals de wierookhouder en Abalone smudge set op Dutch-Smart. Deze eeuwenoude remedie biedt niet alleen een aangename geurervaring maar dient ook als een krachtig instrument voor zuivering en genezing. Laat Palo Santo een deel worden van je spirituele reis en ervaar zelf de diepe, helende werking van dit 'Heilig Hout'.

Beoordelingen (0)
Palo Santo wierook - Aztec incense heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Palo Santo wierook - Aztec incense
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items