opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Firefly 2 - Vaporizer | *Laatste Firefly 2

Artikelnr: ART000818
359,90 150,00 U bespaart: 58%

Kleur

 • Wit

Uitverkocht

Firefly 2 -  Draagbare Vaporizer

 

De makers van de veelgeprezen Firefly vaporizer hebben een jaar de tijd genomen om alle feedback en suggesties van gebruikers te verzamelen voordat zij begonnen met de ontwikkeling van de opvolger.

De Firefly 2 is 33% kleiner en 55% lichter dan het origineel. De vaporizer is gemaakt van de allerbeste materialen met een behuizing van magnesiumlegering. Het elegante uiterlijk maakt de Firefly 2 tot een favoriet van dampliefhebbbers die ook op design kicken. De smaak is net als bij de voorganger uitstekend, zowel bij het verdampen van kruiden als concentraat.

Dankzij bluetooth-integratie is de temperatuur via de smartphone (en een gratis app voor iOS en Android) te selecteren. Men kan kiezen uit verschillende temperatuurprofielen. De volledig herontworpen verhittingskern warmt op tot 204°C in slechts 3 seconden. Dit maakt de Firefly 2 tot een van de snelste vaporizers van dit moment.

Naast de instellingen via de smartphone-app is de temperatuur ook te sturen door de manier van inhalatie - standaard loopt deze op tot maximaal 204°C. Door deze oplopende temperatuur tijdens het verdampen is de smaak optimaal.

 

Smartphone app

De optionele smartphone app (voor Android en iOs) biedt de keuze uit zes temperatuurinstellingen:

 • Low - 171°C

 • Medium – Low - 182°C

 • Medium - 193°C

 • High - 215°C

 • Concentraat - 260°C

Met de app kan ook de werking van de aanraaksensoren worden ingesteld. Tevens is de huidige batterijstatus af te lezen.

 

Aanraaksensoren

Twee aanraaksensoren aan de zijkant van de vaporizer maken gebruik buitengewoon eenvoudig en intuïtief. De sensoren moeten beiden tegelijkertijd met de hand aangeraakt worden. Zodra de sensoren aangeraakt worden zal de Firefly 2 beginnen met verhitten.

 

Quick-charge batterij

De Firefly 2 laadt op via een oplaaddock. Dit dock is geschikt voor USB 3.0 en is aan te sluiten op iedere telefoon- of tabletlader (micro-USB aansluiting). De batterij gaat tussen de 40 tot 80 inhalaties mee, afhankelijk van de temperatuur en manier van gebruiken. Een extra batterij is inbegrepen.

 

Meegeleverd

 • Firefly 2 vaporizer

 • schoonmaakset

 • concentrate-pads

 • extra batterij (2 in totaal)

 • USB-kabel

 • oplaaddock

Beoordelingen (1)
Firefly 2 - Vaporizer | *Laatste Firefly 2

Ikzelf heb een Grenco en bestelde deze Firefly voor mijn echtgenote.
Het vraagt wat tijd want je moet er wat leren mee omgaan en experimenteren wat voor jou het beste werkt. Hoe lang dat duurt, hangt er vanaf hoe dikwijls je het ding gebruikt. Bij ons is dat zo'n 3 a 4 keer per week en na een weekje waren we zeer enthousiast. Je gebruikt gemiddeld maar een derde a een vierde van het materiaal dat je op een andere manier zou gebruiken dus heb je hem eigenlijk relatief snel terug verdiend.
Grote voordeel van de firefly is de uiterst korte opwarmtijd.
Enige nadeel en dat is dan nog persoonlijk: je hebt de meegeleverde adaptor nodig om hem op te laden. Ik verkies USB om dat het dan ook kan aan een battery pack.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items