opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews

Wat zijn droomkruiden?droomkruiden.png

Wat zijn droomkruiden? Droomkruiden zijn letterlijk kruiden die je gebruikt om je dromen intenser te maken. Je kunt droomkruiden op verschillende manieren gebruiken, maar één van de meest voorkomende manieren is het drinken van kruidenthee. Er zijn diverse soorten droomkruiden, veel daarvan zijn van Afrikaanse afkomst.

 

De effecten

Droomkruiden worden al heel lang in allerlei culturen gebruikt, voornamelijk als manier om met (geesten van) voorouders te communiceren. Je moet echter niet verwachten dat jij in je dromen ook direct met verre voorvaderen gaat spreken: dat is echt voor iedereen anders. Niet iedereen ervaart dezelfde (hoeveelheid) effecten van droomkruid, houd dat goed in je achterhoofd voor je ermee begint.

Over het algemeen gaan mensen aan de slag met droomkruiden om ‘lucide’ dromen te ervaren. Dit zijn dromen waarin je heel goed door hebt dat je droomt, en dat je dus min of meer zelf de controle houdt. Je onthoudt je dromen doorgaans ook veel beter. De eerste keer zal het misschien nog wat lastig zijn om die controle 100 procent te ervaren, maar als je vaker droomkruiden inneemt kan dit groeien. Het kan in principe geen kwaad om deze kruiden vaker te gebruiken, maar houd je wel aan de voorgeschreven dosis. Altijd de bijsluiter lezen voor gebruik!

Extra tip: maak je kruidenthee met droomkruiden? voeg dan wat honing of suiker toe, zodat de smaak iets minder bitter is.

 

Waar moet je rekening mee houden?

Als je droomkruiden op een lege maag gebruikt, zul je de effecten over het algemeen het sterkst ervaren. Als je houdt van een ‘late night’ snack, laat deze dan een avondje liggen als je droomkruid optimaal wil laten werken! Je kunt van tevoren eigenlijk nauwelijks beïnvloeden hoe je droom gaat verlopen. Wel ‘werken je dromen’ op dezelfde manier als je gewend bent: meestal verwerk je de gebeurtenissen van die dag. Dit kunnen dus zeker ook negatieve ervaringen zijn. Probeer dus droomkruiden te nemen als je je ontspannen en tevreden voelt, en als je relatief weinig zorgen of stress hebt.

 

Droomkruiden kopen

Als je droomkruiden kopen wil, ben je bij Dutch Smart aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment kruiden in onze herbshop, die je gemakkelijk en discreet online kunt bestellen. Bekijk het aanbod en stel gerust vragen als je die hebt! Je kunt ons bereiken via support@dutch-smart.nl of via 085-7827555.