opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1674 reviews

Zelf drugs testencoke blue test.png

Als je ervoor kiest om drugs te gebruiken, wil je dat natuurlijk zo veilig mogelijk doen. Hoewel Dutch-Smart alleen natuurlijke genotsmiddelen verkoopt, bieden we je wel testen waarmee je zelf je drugs kunt controleren. Het is namelijk heel belangrijk om van tevoren precies te weten wat je inneemt en hoe je daarop kunt reageren. Het is niet altijd voldoende om te weten wat er in een bepaalde drugs zit, het gaat vervolgens ook om hoe het verder wordt bereid, gebruikt en klaargemaakt. Maar het testen van je drugs is een goede eerste start.

 

Welke tests zijn er?

Er zijn in principe tests op de markt gebracht voor iedere soort drugs. Bij Dutch-Smart verkopen we: THC, Opiaten, mCPP, Badzout, LSD, Ketamine, Heroïne, Ecstasy (XTC) Cocaïne zuiverheidstest, Cocaïne Versnijdingsmiddelen en natuurlijk de cocaïne blue test. Deze laatstgenoemde test is vrij bekend onder de gebruikers. Het product bevat een reagent waarmee je de aanwezigheid van bepaalde stoffen kunt testen. Je gebruikt een druppel vloeistof op een kleine hoeveelheid drugs, en de bijgevoegde kleurenkaart geeft vervolgens aan welke stoffen erin zijn verwerkt. In principe zie je dus gelijk resultaat.

Voor de drugstesten geldt wel dat er nooit 100 procent garantie is, maar je krijgt zeker een goede indicatie en als er iets helemaal mis is, zie je dat vaak als eerste met zo’n test. Vooral als je geen ervaren gebruiker bent, of als je drugs hebt gekocht bij iemand die je niet kent, is het van belang dat je je goed verdiept in het product.

 

Wat kan er gebeuren als je ‘slechte drugs’ inneemt?

Als je slechte drugs van slechte kwaliteit inneemt, kan dat onder andere leiden tot een bad trip. Je kunt je dan zowel lichamelijk als mentaal heel slecht voelen, en dat is natuurlijk zonde van je ervaring! Er kunnen echter ook gevaarlijke stoffen zijn toegevoegd, of er kan een veel hogere concentratie van de drug in zitten dan jou verteld is. Dit is uiteraard schadelijk voor je gezondheid. Iedere drugstest is bedoeld voor een andere drug, en heeft ook een specifieke werking. Daarnaast is het erg belangrijk dat je weet van wie je koopt, en dat je vertrouwen hebt in die persoon.

In alle gevallen geldt: bij twijfel, gewoon niet doen! Heb je vragen over een drugstest die wij verkopen? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag, zodat je zo veilig mogelijk kunt genieten. Je bereikt ons via support@dutch-smart.nl of via 085-7827555.