opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1692 reviews

Comédienne Sarah Silverman op rode loper Emmy’s met vaporizer

 

Amerika stond jarenlang bekend om zeer terughoudend wanneer het ging om het legaliseren van cannabis, maar de afgelopen jaren is het land een inhaalslag aan het maken. Het gaat zo hard dat de acceptatie ook in Hollywood is doorgedrongen, zo zagen we afgelopen maand bij de uitreiking van de Emmy’s.

De Emmy’s zijn de belangrijkste TV prijzen van Amerika en de uitreiking ervan is dan ook altijd een spektakel. Sarah Silverman, een comédienne die onder andere bekend is van Saturday Night Live, Seinfeld en Frasier, was ditmaal het middelpunt van de belangstelling door met een vaporizer op de rode loper te verschijnen.

Enitertainmentzender E had een item op de rode loper waarbij het celebraties vroeg om de inhoud van hun tas te tonen, uiteraard in de hoop dat daar schokkende dingen uit zouden komen. Sarah toverde zonder twijfelen een vaporizer uit haar tas – en ondanks de legaliteit van (medische) cannabis was het toch weer een nieuwe doorbraak in Amerika, live op televisie.

Een vaporizer is een apparaatje in de vorm van een pen, waarmee cannabis kan worden geïnhaleerd. Een vaporizer verbrand de schadelijke stoffen uit de wiet niet maar verdampt alleen de werkzame stoffen, waardoor je enkel de werkzame stoffen uit de cannabis binnen krijgt. Door deze ‘schone’ manier van roken/dampen zijn vaporizers de afgelopen tijd enorm populair geworden – zo ook in Hollywood….

 

 

Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=WYx9LzQqGio