opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?

Fantastic 5 extract capsules - 120 stuks

34,90
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

 

Beschrijving

Capsulehoeveelheid: 120 capsules
Capsulegrootte: maat 0
Netto-inhoud capsule: 525 mg
Dosering: Neem tweemaal daags 1 capsule met water tijdens de lunch/avondeten.

Ingrediënten: 100 mg biologische Ganoderma lucidum (Ganoderma lucidum), 100 mg Cordyceps militaris, 100 mg Hericium erinaceus (Hericium erinaceus), 100 mg Chaga (Chaga), 100 mg turkeytailextract van 100% vruchtlichamen. 15 mg Vitamine C, 10 mg Zink. Hulpstof: magnesiumcitraat.

Over Fantastic 5 Capsules:
McMyco Fantastic 5 bevat extracten van vijf van de meest unieke paddenstoelen die de natuur te bieden heeft. Deze medicinale paddenstoelen worden traditioneel al eeuwen, soms zelfs duizenden jaren, voor verschillende doeleinden gebruikt. Nu, al die jaren later, lijkt het enthousiasme van onze voorouders gerechtvaardigd. We kunnen niet langer om de bijzondere effecten van paddenstoelen heen!

McMyco Fantastic 5 bevat de volgende vijf krachtige paddenstoelen:

Cordyceps militaris:
Cordyceps sinensis is een van de paddenstoelen met een zeer interessante geschiedenis. Oorspronkelijk groeide het alleen op de rug van het insect, vandaar de naam 'rupsdoder'. Gelukkig kan een bepaalde variëteit, Cordyceps militaris, ook op natuurlijke media worden gekweekt. We gebruiken het ook in ons veganistische Fantastic 5-recept.

Reishi:
Ganoderma Lucidum wordt in China al meer dan 2000 jaar gebruikt. Daar noemden ze hem Ganoderma lucidum en de paddenstoel van de onsterfelijkheid. Een bijzondere bijnaam voor een bijzondere schimmel! Mycologen van over de hele wereld zijn enthousiast over deze bruinrode paddenstoel, en het is een must-have in ons Fantastic 5-recept.

Lion's mane:
Lion's Mane, of Hericium, is een unieke medicinale paddenstoel. We weten ook dat deze Tremella-schimmel de pruikenschimmel is, bijgenaamd de natuurlijke voeding voor neuronen over de hele wereld. Deze paddenstoel wordt ook vaak gebruikt als supplement tijdens het microdoseren.

Chaga:
Chaga (Nonotus Obliquus) heeft de bijnaam het zwarte goud. Deze paddenstoel groeit bijzonder goed in koude streken. Daarom vind je het vooral in regio’s als Canada, Siberië en Noord-Europa. Van buiten lijkt deze zwarte schimmel op verbonden hout, maar van binnen glinstert hij.

Turkey Tail:
Turkey Tail (Trametes/Coriolus Versicolor) is een paddenstoel die een bijna legendarische status heeft bereikt. In China en Japan zijn ze al eeuwenlang fan van deze schimmel. De belangrijkste reden is het bestaan ​​van PSK en PSP, die gepaard gaan met een aantal bijzondere eigenschappen. Kalkoenstaarten krijgen ook steeds meer aandacht in Europa, waar je ze misschien kent van de film Fungi.

Voor extra voordeel hebben we vitamine C en zink aan de capsules toegevoegd. Vitamine C en zink ondersteunen beide het immuunsysteem en de afweer van het lichaam.

Waarschuwing:
McMyco's Fantastic 5 is een voedingssupplement en dient te worden gebruikt zoals bedoeld. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Houd het product buiten bereik van kinderen. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of een medische aandoening heeft, raadpleeg dan vóór gebruik uw arts. Bewaren op een donkere plaats bij kamertemperatuur.

Beoordelingen (0)
Fantastic 5 extract capsules - 120 stuks heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fantastic 5 extract capsules - 120 stuks
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items