opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1692 reviews

smartshop

 

Even geen zin meer in dat brakke gevoel bij het ontbijt na een nachtje stappen? Uitgekeken op die chemische xtc en speed? Geen wonder. Van alcohol krijg je een kater. Het gebruik van drugs is ook niet zonder gevaar en de meeste van deze lekkernijen zijn ook nog eens illegaal. Maar er is goed nieuws: er zijn prima alternatieven. Gezonder, legaal en nét zo effectief. Je koopt ze in de smartshop.

Een smartshop is een winkel, net als de bakker om de hoek. Maar in plaats van heerlijkheden voor tong en maag zoals kaascroissantjes, tijgerbolletjes en het broodje gezond koop je er je psychisch welzijn bij elkaar. Je bestelt geen speltbolletjes en rozijnenbrood, maar stimulantia, psychedelica en opwekkers van seksuele zinnen. Middelen met een psychoactieve werking, en wanneer je ze koopt bij de smartshop vrijwel altijd op natuurlijke basis. De naam smartshop is overigens afgeleid van de zogenaamde ‘smart drugs’, voedingssupplementen en kruiden die de verstandelijke vermogens lijken te verhogen. Nieuwsgierig geworden? Een kleine greep uit het assortiment…

Iedereen heeft wel eens gehoord van cactussen ‘die iets doen’. Bekende vertegenwoordigers daarvan zijn Peyote en San Pedro. Ze staan bij de plaatselijke Indianen uit Noord-Amerika al eeuwen bekend om hun psychedelisch effecten. Ayahuasca wordt de laatste jaren steeds populairder. Dit drankje uit de regenwouden van de Amazone roept sterk mystieke ervaringen op. Het wordt door de inheemse stammen gebruikt om de ziel te zuiveren. Die zou verlost worden van de knellende banden van het lichaam; grenzen van tijd en plaats zouden worden opgeheven. Salvia divinorum is dan weer een hallucinogeen kruid. Het wordt bij voorkeur gerookt.

Veel smartshops hebben nog een werkelijke winkel waar je zo naar binnen kunt lopen. Maar de online smartshops winnen aan populariteit. Ze kunnen de kosten beperken (hoeven geen duur winkelpand te huren) en door hun doelmatige bedrijfsvoering zijn zij in staat hun energizers, kruiden, zaden en psychedelica tegen uiterst scherpe prijzen te verkopen.  

Overigens kun je bij de smartshop niet alleen terecht voor psychoactieve middelen. In de headshop liggen accessoires, zoals grinders, vloeipapier, waterpijpen en vaporizers voor je klaar.

Doe eens gek. Bestel Muira Puama en beleef een wilde nacht tussen de lakens. Loop zeven party’s op een avond af met herbal speed. Geen gerommel meer bij vage dealers op benauwde bovenkamertjes, bestel gewoon online. Legaal en gezond. Be smart! 

Tags

  • Alle blogs (489)