opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1692 reviews

Drugs testen – hoe doe je dit veilig?

 

Als je nog nooit of nauwelijks drugs gebruikt hebt, kan het best spannend zijn om daarmee te beginnen. Je weet niet precies wat je te wachten staat en wat voor effecten de drugs op je hebben. Veiligheid en verstandigheid zijn bij het gebruiken van drugs ontzettend belangrijk. Je moet weten wat je doet en dat je het veilig doet. Daarom kun je hier meer informatie vinden over het veilig testen van drugs.

 

Gebruik alleen drugs in een vertrouwde omgeving

Het is erg belangrijk om bij het testen van drugs je in een vertrouwde omgeving te bevinden. Je voelt je dan namelijk een stuk prettiger dan wanneer je op een (redelijk) onbekende plek drugs gaat testen. Bovendien kan een onbekende omgeving een veel sterker effect geven dan de vertrouwde omgeving, als je in die vertrouwde omgeving al vaker drugs hebt gebruikt.

We onderstrepen ook dat je eigenlijk niet die vertrouwde omgeving moet verlaten. Drugs verstoren je bewustzijn en je ervaringen zo erg dat je niet meer normaal kunt functioneren. Neem dus nooit deel aan het verkeer onder invloed van drugs en werk niet met gevaarlijke of zware gereedschappen. Het beste is gewoon op de bank te liggen en van het effect te genieten.

 

Drugs testen en combineren

Sommige mensen die al vaker (natuurlijke) drugs hebben gebruikt, gaan experimenteren met het tegelijkertijd innemen van verschillende drugs. Dit is waar het heel snel mis kan gaan. Bepaalde verschillende werkzame stoffen kunnen namelijk heel slecht met elkaar samengaan en veroorzaken slechte trips. Je moet daarom goed onderzoeken welke drugs wel en niet met elkaar samengaan.

Gebruik sowieso nooit drugs in combinatie met medicijnen. Drugs kunnen ervoor zorgen dat je medicijnen niet goed aanslaan, of de combinatie van de twee kan voor zeer nare ervaringen zorgen. Andere foute drug combinaties waar je wel van moet weten zijn: cocaïne en opiaten, cocaïne en ecstasy, alcohol en cocaïne en benzo’s, slaappillen en pijnstillers. Deze combinaties wil je zeker niet gebruiken.

Pas dus goed op met het testen van drugs. Lees op internet informatie over de drug en de goede/slechte combinaties ervan. Denk er ook aan dat drugs erg verslavend kunnen zijn. Om jezelf te beschermen moet je dus goede grenzen kunnen stellen. Probeer, als je al drugs gaat nemen, het alleen recreatief te doen.

Bestel hier 

Tags

  • Alle blogs (489)