opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden (van ma t/m vrij)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt!

E-Sigaretten

Een gewone sigaret roken is allang niet meer zo populair als vroeger en het gebruik daarvan neemt dan ook af. Je ziet tegenwoordig steeds meer mensen met een e-sigaret in de hand. In vergelijking met een normale sigaret, bieden e-sigaretten veel meer voordelen. We vertellen je daar graag alles over!

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Voordelen van e-sigaretten

Een e-sigaret biedt diverse voordelen ten opzichte van een normale sigaret. Het is natuurlijk veel minder schadelijk dan het tabak van een echte sigaret. Dit geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Wanneer je een elektronische sigaret gebruikt, hoeven zij ook niet meer de tabak in te ademen. Daarnaast ruikt je kleding niet meer naar rook en ruiken anderen de tabaksgeur uit je mond niet meer. Er zit wel nicotine in de e-sigaretten, maar geen andere schadelijke stoffen zoals teer. Naast de voordelen voor je gezondheid, zijn e-sigaretten een stuk goedkoper dan echte sigaretten. De elektronische sigaret is een investering, maar vervolgens is het voordelig om de vloeistoffen te kopen.

Voor veel mensen is het gebruik van een e-sigaret een goede stap om te stoppen met roken. Je kunt de hoeveelheid nicotine afbouwen, zodat je steeds minder van deze stof binnenkrijgt. Hierdoor is het in veel gevallen makkelijker om helemaal te stoppen met roken. E-sigaretten verbranden geen tabak en produceren om die reden zoals hierboven al omschreven geen teer of koolmonoxide, twee van de meest schadelijke elementen in tabaksrook. Ze werken door een vloeistof te verwarmen die meestal nicotine, propyleenglycol en / of plantaardige glycerine en smaakstoffen bevat.

Het eerste gezondheidsvoordeel dat overigens door de meeste E-sigaret-gebruikers wordt ervaren, is dat ze eindelijk afkomen van dat vervelende rokershoestje. Normaal gesproken zorgt sigarettenrook ervoor dat de achterkant van de keel beschadigt wordt, wat zorgt voor ophoping van slijm met zo’n hoestje als resultaat. Omdat E-sigaretten deze bewuste stoffen niet bevatten, zal de hoest waarschijnlijk binnen de kortste keren verdwijnen. 

Een ander groot voordeel van E-sigaretten en E-liquids is natuurlijk het grote aanbod van smaakjes. Naast het feit dat sigarettenrook je smaakpapillen langzaamaan vernietigt, is de smaak van het roken van sigaretten nou ook niet om over naar huis te schrijven. Dat valt van zo’n lekkere smaakvolle E-liquid of Vape Herb echter wél te zeggen! 

E-sigaretten om te stoppen met roken

Wil je stoppen met roken? Dan is overstappen naar een E-sigaret misschien wel een goede keuze. Het gebruik van een e-sigaret heeft al veel mensen geholpen om hun nicotinecravings onder controle te krijgen. Een groot Brits klinisch onderzoek dat in 2019 werd gepubliceerd, toonde aan dat mensen die e-sigaretten gebruikten om te stoppen met roken twee keer zoveel kans hadden om te slagen als mensen die andere nicotinevervangende producten gebruikten, zoals patches of nicotinekauwgom. Met andere woorden: het is nog een goede optie ook!

E-sigaret bestellen bij Dutch-Smart

Een e-sigaret kopen doe je snel en eenvoudig online bij Dutch-Smart. In ons assortiment vind je diverse e-sigaretten van verschillende merken, zoals iStick Pico en Joyetech. Kijk gerust eens rond in ons aanbod en  die het beste bij jouw wensen en eisen past. U betaalt geen verzendkosten bij een bestel de elektronische sigaretbestelling boven de €50,- en wij leveren jouw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij je thuis af. Heb je nog vragen over de verzending, of wil je meer weten over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.