opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

E-sigaret kopen

Een gewone sigaret roken is allang niet meer zo populair als vroeger en het gebruik daarvan neemt dan ook af. Je ziet tegenwoordig steeds meer mensen met een e-sigaret in de hand. In vergelijking met een normale sigaret, bieden e-sigaretten veel meer voordelen. We vertellen je daar graag alles over!

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Voordelen van e-sigaretten

Een e-sigaret biedt diverse voordelen ten opzichte van een normale sigaret. Het is natuurlijk veel minder schadelijk dan het tabak van een echte sigaret. Dit geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Wanneer je een elektronische sigaret gebruikt, hoeven zij ook niet meer de tabak in te ademen. Daarnaast ruikt je kleding niet meer naar rook en ruiken anderen de tabaksgeur uit je mond niet meer. Er zit wel nicotine in de e-sigaretten, maar geen andere schadelijke stoffen zoals teer. Naast de voordelen voor je gezondheid, zijn e-sigaretten een stuk goedkoper dan echte sigaretten. De elektronische sigaret is een investering, maar vervolgens is het voordelig om de vloeistoffen te kopen.

 

Voor veel mensen is het gebruik van een e-sigaret een goede stap om te stoppen met roken. Je kunt de hoeveelheid nicotine afbouwen, zodat je steeds minder van deze stof binnenkrijgt. Hierdoor is het in veel gevallen makkelijker om helemaal te stoppen met roken.

 

E-sigaret bestellen bij Dutch-Smart

Een e-sigaret kopen doe je snel en eenvoudig online bij Dutch-Smart. In ons assortiment vind je diverse e-sigaretten van verschillende merken, zoals iStick Pico en Joyetech. Kijk gerust eens rond in ons aanbod en bestel de elektronische sigaret die het beste bij jouw wensen en eisen past. U betaalt geen verzendkosten bij een bestelling boven de €50,- en wij leveren jouw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij je thuis af. Heb je nog vragen over de verzending, of wil je meer weten over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.