opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Pen vaporizer

Je hebt tegenwoordig geen groot apparaat meer nodig voor het verdampen van cannabis, tabak of andere kruiden. Een pen vaporizer, ook wel een vape pen genoemd, is compact en heeft een draagbaar formaat. Hierdoor is het ideaal om deze overal mee naartoe te nemen! Deze uitvoeringen hebben het discrete uiterlijk van een e-sigaret, waardoor ze erg populair zijn. De merken die je in onze vaporshop vindt, zijn Dr. Dabber O-Phos, E-Njoint, Storm en G Pen. Lees meer over onze verschillende soorten pen vaporizers.

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

De pen vaporizers in ons assortiment

De Storm vaporizer is een populaire vaporizer van Dutch-Smart, met een gemiddelde prijs van €115,00. Met de eenknopsbediening kies je uit vijf temperatuurstanden tussen de 180 en 220 graden. Binnen 1 minuut is de vaporizer al op de juiste temperatuur en afhankelijk van de temperatuur die je kiest, kun je maar liefst een uur lang vaporizen. Na vijf minuten gaat de spaarstand aan en schakelt het apparaat zichzelf uit. Ideaal! Een ander voordeel van dit model is dat de dampen puur en erg smaakvol zijn: zowel bij het gebruik van kruiden als concentraten. Dit komt doordat het luchtkanaal gescheiden is van de elektronica.

 

Ben je op zoek naar een goedkopere pen vaporizer of een model dat juist meer mogelijkheden biedt? Bekijk dan ons totale aanbod om te zien wat welke vaporizers we nog meer leveren.

 

Online bestellen bij Dutch-Smart

Een pen vaporizer is binnen een mum van tijd klaar voor gebruik. Daarnaast wordt de damp geïnhaleerd en verdwijnt de geur binnen enkele seconden. Heb je nog vragen over het gebruik van vaporizers, of wil je meer weten over de verzending? Neem dan gerust contact met ons op. Bij bestellingen onder de €50,- betaalt u geen verzendkosten en wij leveren je bestelling al binnen 1 tot 3 werkdagen!