opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews

Dragon's Dynamite 15 gram - magic truffles

Staffelprijzen

Tot 2

16,50

Van 2 tot 4

15,67

Van 4 tot 6

14,85

6 en meer

14,02

16,50

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Dragon's Dynamite 15 gram

Jezelf zo krachtig als dynamiet voelen? Het lukt je met deze magische truffels die –om je van de meest correcte informatie te voorzien- eigenlijk geen ‘echte’ truffels of paddestoelen zijn, maar tot de soort sclerotia horen. Deze groeien onder de grond en dienen als voedselreserve voor de truffel. Psilocybine is de werkzame stof, die in de lever in het psychoactieve psilocine wordt omgezet.

Hoe kun je Dragon’s Dynamite gebruiken?

Ben je een die hard en heb je geen zin om te gaan ‘kokkerellen’? Dan kun je de onaangename smaak van de truffels voor lief nemen en er gewoon op kauwen. Nou ja, gewoon..... dat kauwen moet je zo goed mogelijk doen. Veel fijner is het echter om Dragon’s Dynamite op andere manieren binnen te krijgen. Snijd ze bijvoorbeeld fijn en trek er thee van. Je laat de truffels dan 20 minuten in heet of licht kokend water weken. Het beste neem je ze op een lege maag.

Ook kun je er soep van maken, maar let wel: zorg ervoor dat de truffels niet koken, want dan verliezen ze hun werking. Datzelfde risico loop je wanneer je ze bakt. Veel gebruikers combineren ze met yoghurt of chocola om de smaak te maskeren. Maar ook hier is voorzichtigheid weer geboden, want ook suiker kan de werking van de paddo’s behoorlijk verminderen.

De werking

Dragon’s Dynamite geeft je gevoelens van euforie en energie. Ook kun je kleuren en geluiden anders gaan beleven en visioenen gaan zien wanneer je je ogen sluit. Een truffel trip kan je ook tot geheel nieuwe inzichten brengen. Omdat de individuele gevoeligheid voor paddo’s en truffels per persoon verschilt, kun je het beste eerst een halve dosis nemen. Voor een normale trip gebruik je vijf tot negen gram en voor een sterke trip het hele doosje.

Het effect van Dragon’s Dynamite voel je al na een half uur tot drie kwartier. Je space trip duurt vier tot zes uur. Zorg ervoor dat je deze magische reis maakt in een rustige omgeving waar je je helemaal prettig voelt. Zeker als je Dragon’s Dynamite voor de eerste keer neemt.

De 'special edition' Dragon's Dynamite is de allersterkste truffel en is vanwege gelimiteerde productie beperkt leverbaar. Voel je onoverwinnelijk door de kracht van Dynamite en bevrijd je innerlijke draak. 'Enter the dragon'.

Neem eerst een halve dosis om je reactie te testen. Na ongeveer drie kwartier zal de werkzame stof psilocine intreden. Gebruik truffels in een rustige en vertrouwde omgeving. Truffels werken het beste op een lege maag. Goed en lang kauwen verbetert de werking.  Er kan ook thee van gezet worden, door de in stukjes gesneden truffel 20 minuten in heet water te laten trekken. De truffels zijn vacuüm verpakt en zijn ten minste 30 dagen houdbaar. Bewaaradvies: donker en tussen 2°C en 4°C.

Beoordelingen (8)
Dragon's Dynamite 15 gram - magic truffles heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Dragon's Dynamite 15 gram - magic truffles

Meest recente reviews

,