opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

2dutch-smart-gratis-artikelen

Nieuwe Producten

Mexicana 15 gram - Magic Truffles

Staffelprijzen

Tot 2

14,50

Van 2 tot 4

13,78

Van 4 tot 6

13,05

6 en meer

12,33

14,50

17% Korting op alle Grow Kits + Magic Truffels! Coupon: GROW24

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Mexicana 15 gram - Magic Truffles: Duik in de geschiedenis van psychedelica

De Mexicana magic truffles brengen je dichter bij de oorsprong van de psychedelische cultuur met hun diepe wortels in de Mexicaanse geschiedenis. Deze bijzondere sclerotia zijn afkomstig van de originele 'heilige paddenstoel' uit Oaxaca, Mexico, die in 1958 werd ontdekt door de mycoloog R. Gordon Wasson. Later werden deze truffels bestudeerd door de beroemde scheikundige Albert Hofmann, die ook LSD synthetiseerde. De Mexicana truffels zijn bekend om hun milde tot matige effecten, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel beginners als ervaren gebruikers die op zoek zijn naar een aangename, niet overweldigende psychedelische ervaring.

Verken de zachte kracht van Mexicana

De Mexicana truffels staan bekend om hun vriendelijke, toegankelijke effecten, die ze een populaire keuze maken voor diegenen die nieuw zijn in de wereld van psychedelica of die een lichtere ervaring wensen. Deze truffels bieden een kans om te genieten van de voordelen van psilocybine in een vorm die zowel beheersbaar als plezierig is.

Voordelen van Mexicana Magic Truffles:

  • Milde psychedelische effecten: Ideaal voor beginners of diegenen die een subtielere ervaring prefereren.
  • Historische significantie: Verbind je met de rijke geschiedenis van psychedelica die teruggaat tot de inheemse culturen van Mexico.
  • Gebruikersvriendelijk: Deze truffels bieden een zachtere introductie tot de wereld van psilocybine, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor een eerste psychedelische ervaring.

Hoe te gebruiken

Voor een optimale ervaring met Mexicana truffels, wordt geadviseerd om te beginnen met een dosis van 5 tot 9 gram voor milde effecten, vooral als je nieuw bent met psilocybine. Voor een intensievere ervaring kan de dosis verhoogd worden tot 10 tot 15 gram. Bewaar de truffels in de koelkast om hun versheid en potentie te behouden. Mexicana truffels kunnen direct geconsumeerd worden of gebruikt worden om thee van te zetten, wat een aangename manier kan zijn om de truffels in te nemen.

Veiligheid en voorbereiding

  • Zorg voor een veilige en comfortabele omgeving: Een goede setting is essentieel voor een positieve ervaring.
  • Wees in een positieve gemoedstoestand: Je mindset speelt een cruciale rol in de ervaring die je zult hebben.
  • Blijf gehydrateerd en eet licht vooraf: Dit kan helpen om misselijkheid te voorkomen en de truffels beter te laten werken.

Mexicana magic truffles kopen doe je hier op Dutch-Smart.nl!

Of je nu geïnteresseerd bent in een zachte introductie tot psychedelica of wilt verbinden met de historische roots van de psychedelische cultuur, Mexicana truffles zijn een uitstekende keuze. Perfect voor een reflectieve solo-ervaring of een gedeelde reis met vrienden, deze truffels zijn ontworpen om een verrijkende en gedenkwaardige ervaring te bieden.

Zoek niet verder dan Dutch-Smart.nl om je Mexicana magic truffles te bestellen en begin aan een reis die niet alleen je geest zal openen, maar ook je hart zal raken met zijn diepe historische echo's. Met onze kwaliteitsgarantie en betrouwbare levering ben je verzekerd van een veilige en bevredigende ervaring.

Extra informatie

Na ongeveer 10/15 minuten na het innemen van de truffels, zijn de eerste effecten merkbaar.

In het begin worden je zintuigen scherper , je hoort en ziet alles beter.

Al snel veranderd de werkelijkheid van het dagelijks leven,waardoor je jezelf en alles om je heen op een geheel andere manier bekijkt. Hierdoor komt er vaak een slappe lach.

Het kan zijn dat het allemaal een beetje verwarrend is , omdat je hersenen het niet langer kunnen begrijpen wat er allemaal gaande is.

De sterkte en de manier van de trip is bij vele verschillend, het is afhankelijk van hoe de persoon zich voelt,ga dus ook zeker niet met een slechte stemming truffels gebruiken.

Bijna alle drugs versterken je gevoel.

In de sclerotia zit de stof psilocybine (een tryptamine ) dat sterk lijkt op de menselijke neurotransmitter DMT (dimethyltryptamine).

Lichamelijk is psilocybine absoluut niet zwaar,maar voor de geest kan het erg verwarrend zijn,en het is daarom ook aan te raden om in een rustige maar ook zeker een vertrouwde omgeving te gebruiken. Tip zorg dat er een nuchter persoon aanwezig is.

(Hans Plomp)

In Zuid-Amerika worden heilige paddestoelen al sinds mensenheugenis gebruikt om contact te maken met werelden die zich normaal buiten ons bewustzijn bevinden. Maar ook in Europa zijn er oude beelden gevonden die verwijzen naar de grote rol die magische paddestoelen speelden in het leven van onze voorouders.

De grote paddestoelenonderzoekers Valentina en Gordon Wasson ontdekten voor de Tweede Wereldoorlog dat bij enkele Mexicaanse Indianenvolken de oude rituelen van de heilige paddestoel nog bestonden. Toen westerse onderzoekers door de shamanen in staat werden gesteld zelf de werking van het kaalkopje te leren kennen, ging er een schok van verlichting door het wereldje van waarheidzoekers; eindelijk was de godendrank, nectar, de soma, het levenselixer, het vlees van de goden teruggevonden. In de jaren zestig nam de belangstelling voor Indiaanse initiaties enorm toe en tallozen zochten entheogene ervaringen met behulp van paddestoelen.

Toen ontdekten psychonauten in de jaren zeventig dat ook de Europese variant van de overal ter wereld voorkomende paddestoelenfamilie psilocybe (psilo betekent ‘kaal’, cybe betekent ‘hoofd’), het in Europa algemeen voorkomende kaalkopje, een voortreffelijk entheogeen middel is. Wie het wil zoeken, kan op de meest uiteenlopende plekken terecht; voor het puntig kaalkopje (Psilocybe semilanceata) in plantsoenen, tuinen en parken, langs sportvelden en wegranden; voor het mestkaalkopje (Psilocybe coprophila) op mest of sterk bemeste grond; voor het zandkaalkopje (Psilocybe montana) tussen korst- en bladmossen op zandige bos- en heidegrond. Ze zijn klein, tussen de twee en drie centimeter hoog en niet gemakkelijk te vinden. Bovendien zijn er nogal wat andere kleine paddestoelen die voor het ongeoefende oog op kaalkopjes lijken. Wie voor het eerst op pad gaat, moet goed weten hoe psilo eruitziet.

Overal in het land zijn er kenners die in voor- en najaar de velden in trekken en hun oogst verkopen aan een kleine schare van trouwe gebruikers. Vers is psilo het lekkerst. De dosis kun je variëren van vijf tot twintig stuks. De laatste dosis geeft een behoorlijk sterke trip, vergelijkbaar met Mexicaanse, Cubaanse, Nepalese of Balinese psilo. Zoals bij vrijwel alle middelen is een lege maag aan te bevelen. Psilo’s kunnen in het eerste half uur een lichte misselijkheid veroorzaken. Als je dan iets heel lichts eet, bijvoorbeeld een beschuitje, gaat dat meestal over. De trip kan vier tot acht uur duren.

De paddestoeltjes zijn heel goed te drogen en bewaren nog maandenlang hun kracht. Het is dan ook goed gebruik om een voorraad van dit geestverwarmertje te drogen voor de lange wintermaanden. Inheemse psilocybe is een ideaal middel, waaraan je zowel in de natuur, thuis of op een feestje veel plezier van kunt beleven. Het is mild, en als je er niet te veel van neemt, kun je er niet op flippen. Je wordt er op een vrolijke manier high van. De kaalkopjes zijn niet schadelijk voor de gezondheid en hebben, voor zover bekend, geen bijwerkingen, als je er maar veel bij drinkt om de nieren te spoelen.

Een gebruikster zegt, "Je leert jezelf objectief bekijken, dingen waarmee je jezelf voor de gek houdt ga je doorzien. Sommige mensen zitten daar een heel leven in vast. Met paddestoeltjes kun je dat in 1 keer doorbreken. Op psilo kan ik wel lekker uit mijn bol gaan, maar niet oppervlakkig. Dan heb ik behoefte om dieper te gaan."

In ons land zijn er psychonauten die een kwekerijtje van uitheemse, bijvoorbeeld Mexicaanse, paddestoelen in de kelder hebben. De kleinschalige distributie geschiedt via netwerken van liefhebbers. De werking van deze paddestoelen is zeer sterk. Het beste is om er thee van te trekken. Neem per persoon twee tot drie gram gedroogde paddestoelen op een groot glas water. Breng het water in een pan aan de kook. Laat de paddestoelen een kwartier trekken op een laag pitje (zodat er slechts af en toe een luchtbelletje van de bodem opstijgt). Drink de thee op een nuchtere maag. Na een uur begin je te trippen. Dit duurt een uur of vier en neemt dan langzaam af. Er zijn geen naeffecten. Je kunt nogmaals water aan de paddestoelen toevoegen, de thee laten trekken en wegzetten in de ijskast. Deze thee is uiteraard minder sterk, maar lekker bij het ontbijt. De paddestoelen kunnen ook in een omeletje verwerkt worden. De werking is sterk entheogeen, maar ook heel aards. Je kunt je bijvoorbeeld in de geest naar een plek of een persoon begeven en als het ware aftasten hoe het ermee staat. Als er iets verkeerd is, of de persoon in kwestie is ongezond, kun je dat "voelen". Je kunt naar de toekomst gaan en "voelen" hoe een bepaalde aangelegenheid zich zal ontwikkelen. Ook kun je in je geest je eigen lichaam onderzoeken. Je krijgt signalen door wat je zwakke plekken zijn en wat je daaraan kunt doen.

Wanneer je wandelt in de natuur zie je wonderen, bijvoorbeeld energiecircuits, vlak onder de grond tussen bomen, planten en struiken. Het chlorofyl, het groen in de bladeren dat een belangrijke rol speelt in de natuur, krijgt een enorme betekenis. Alles schittert en flonket en vibreert. Wolken zijn geesten, zonsop- en zonsondergangen zijn kosmische gebeurtenissen. Dit is beslist geen partydrug.

"Missionarissen hebben verklaard hoe moeilijk het is de christelijke boodschap uit te leggen aan mensen die ervan overtuigd zijn dat ze allang een middel hebben -de heilige paddestoelen- waarmee ze het woord van God direct en in levenden lijve kunnen ontvangen. Ook kunnen zij naar de hemel reizen en daar contact met God maken." (P.Hurst, Hallucinogens and Culture)

Beoordelingen (4)
Mexicana 15 gram - Magic Truffles heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Mexicana 15 gram - Magic Truffles
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items