opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Utopia 15 gram - truffels

14,50

Utopia truffels - 15 gram

De Psilocybe Utopia is een hele bijzondere truffel. Het is een van de sterkste truffels die je kunt krijgen. De Psilocybe Utopia is al met succes in vele winkels verkocht, en nu is hij eindelijk beschikbaar in onze webshop!

De Psilocybe Utopia is een variant van de bekende Psilocybe Atlantis, en hij dankt zijn naam aan de bijzondere hallucinaties die je vaak krijgt van de truffel. Dankzij een goed doordacht kweekprogramma kan deze truffel langer groeien, waardoor hij van betere kwaliteit is.

De Psilocybe Utopia staat bekend om zijn utopische kracht. Hij laat je op een fantastische visuele reis gaan, en smaakt ook nog eens goed. Filosofische overdenkingen, spectaculaire hallucinaties - niets is te gek met de Psilocybe Utopia!

 

Beoordelingen (1 )
Utopia 15 gram - truffels

(Jesse)
Hele goede truffels. Ik heb een heel pakje genomen.
Leuke hallucinaties en hele diepe gedachten gangen waardoor je heel anders gaan kijken op het leven. Je word er lekker rustig van, dus geen ruimte voor stress gevoelens.
En wat zie je dan tijdens zoon hallucinatie?
Vormen en kleuren dansen in je gezichtsveld, de boel gaat draaien en bewegen. Voor een eerste ervaring kan dit wat overweldigend zijn. De bloemen op mijn behang kwam tot leven en leek te wapperen in de wind en te groeien bijvoorbeeld. Iedereen zal hoogst waarschijnlijk wat anders ervaren. Maar hoe makkelijker je jezelf kan laten meenemen door de truffels hoe aangenamer het zal zijn

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items