opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1703 reviews

CODE: ZOMER2024
15% KORTING OP ALLES!

Schrijf jij je ook in?

Pink Paradise Pouch – 15 gram

Staffelprijzen

Tot 2

16,50

Van 2 tot 4

13,05

Van 4 tot 6

12,33

6 en meer

11,60

16,50
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

DUTCH SMART'S SUMMER SALE! 15% KORTING MET CODE ZOMER2024
Beschrijving

Pink Paradise Pouch – 15 gram: Ervaar de magie van roze truffels

Stap binnen in de wereld van Pink Paradise, waar de zeldzame en opvallende roze truffels, bekend als Psilocybe roseus, je uitnodigen voor een unieke psychedelische ervaring. Deze écht roze en volledig natuurlijk roze truffels zijn een symbool van liefde en eenheid, perfect voor diegenen die diep willen duiken in de essentie van het leven en de viering ervan. Time for some love!

Een bijzondere ervaring met Pink Paradise

De Pink Paradise truffels bieden meer dan alleen hun opvallende uiterlijk. Ze zijn krachtig en beloven een reis vol liefde, harmonie en verbinding. Deze truffels behoren tot de sterkere varianten binnen het spectrum van magische truffels, wat ze bijzonder maakt voor ervaren gebruikers die op zoek zijn naar diepgaande effecten.

Voordelen van Pink Paradise Magic Truffles:

  • Symboliek van liefde en eenheid: Psilocybe roseus staat bekend om zijn vermogen om een gevoel van verbondenheid en liefde te versterken, waardoor het ideaal is voor zowel solo-avonturen als groepservaringen.
  • Intense Harmonie en Gelukzaligheid: Bereid je voor op een ervaring waarbij een warme deken van liefde je omhult en een intens gevoel van harmonie je door de reis leidt.
  • Visuele en Mentale Stimulatie: Ervaar hoe muren verdwijnen en verbindingen ontstaan, terwijl je danst op de funky vibes van je eigen gedachten.

Gebruiksadvies

Voor de ultieme ervaring met Pink Paradise truffels, wordt aangeraden ze te consumeren op een lege maag om maximale effecten te garanderen. Begin met een kleine dosis, vooral als je nieuw bent met deze variant, om te zien hoe je reageert. Gezien hun potentie zijn deze truffels beter geschikt voor diegenen die al enige ervaring hebben met psychedelica.

Hoe te consumeren

Pink Paradise kan direct gegeten worden of gebruikt worden om thee van te zetten. Voor thee, snijd de truffels in kleine stukjes en giet er heet (niet kokend) water over. Laat het 5 tot 10 minuten trekken voordat je de vloeistof af giet. Herhaal indien gewenst met nieuw heet water om alle actieve bestanddelen te benutten.

Pink Paradise magic truffels kopen doe je hier op Dutch-Smart.nl!

Of je nu een ervaren psychonaut bent of gewoon op zoek naar een diepere connectie en liefde in je psychedelische ervaring, Pink Paradise is de perfecte keuze. Deze truffels zijn niet alleen een visueel spektakel, maar bieden ook krachtige en diepgaande effecten die je zullen helpen de absolute essentie van het leven te vieren.

Zoek niet verder dan Dutch-Smart.nl, waar je kunt vertrouwen op de kwaliteit en kracht van onze producten. Bestel je Pink Paradise truffels vandaag nog en bereid je voor op een ervaring die je niet snel zult vergeten, waar liefde en harmonie de boventoon voeren!

Algemene Informatie:
Door de unieke beleving van truffels zijn dezes de laatste jaren erg populair geworden. Wat in de volksmond een Truffel wordt genoemd is eigenlijk Sclerotia. Sclerotia is een samenvoeging van myceliumdraden (schimmeldraden). Deze draden bevinden zich onder de grond. Door een temperatuurdaling en vochttoename ontstaat een ideaal klimaat voor een paddenstoel om te kunnen groeien. Is dit klimaat nog niet ideaal, dan vormen de myceliumdraden Sclerotia (truffel) en neemt deze voedingsstoffen op zodat, als het klimaat wel ideaal is, hieruit een paddenstoel kan groeien.

Gebruik:
• Gebruik truffels in een veilige en vertrouwde omgeving
• Neem nooit meer dan 1 inhoud van een bakje per keer
• Start met de halve hoeveelheid van het totaalgewicht in het bakje, bepaal na 30-45 minuten of je de dosis wilt verhogen
• Zodra je de effecten voelt heb je maar een kleine dosis nodig om de effecten te verhogen
• De truffels werken het beste op een lege maag
• De truffels goed kauwen, dit verbetert de werking
• De truffels kunnen ook in de vorm van thee of soep worden ingenomen
• Bewaar de truffels op een donkere plek tussen 2°C en 4°C
• Ongeveer 1 tot 3 uur na inname bereikt de trip zijn hoogtepunt, na 5 tot 6 uur begint de werkzame stof uit te werken.
• Gebruik truffels alleen bij geestelijke gezondheid, niet bij depressie hoge of lage bloeddruk, hart en/of longklachten, diabetes of zwangerschap.
• Niet in combinatie gebruiken met alcohol, medicijnen en/of andere drugs
• Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding
• Deelnemen aan het verkeer is niet toegestaan
• Niet gebruiken onder de 18
Sit back, relax en geniet van deze unieke ervaring!

Effect:
Afhankelijk van de dosering zorgen truffels voor een fantastische, visuele en hallucinerende ervaring, beter bekend als een trip. De trip beleving is voor iedereen anders en is afhankelijk van de gebruikte truffel en de ingenomen hoeveelheid. Zo zijn er truffels met sterke hallucinerende en visuele effecten maar ook truffels met een voornamelijk filosofisch effect. Iedereen ervaart de effecten van de truffel anders. Wij bieden 8 verschillende truffel aan in verschillende hoeveelheden.

Het gebruik van truffels is een unieke en bijzondere beleving. Mensen gebruiken truffels vaak om zichzelf beter te leren kennen, om een reis door je innerlijk te maken. Het fantastische gevoel dat een truffel kan creëren is ongekend. Door truffels krijg je een andere kijk op de wereld en op jezelf.

Werking:
Truffels bevatten de werkzame stof psilocybine. psilocybine wordt in het lichaam omgezet in psilocine, een stof met hallucinerende werking. Deze stof heeft effect op de serotoninehuishouding in de hersenen. Serotonine is een stof in de hersenen die signalen omtrent zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust opvangt. Psilocine zorgt voor een ‘magische’ invloed op deze serotoninehuishouding. Hierdoor ontstaat de bekende hallucinogene trip.

Voedingswaarde:
Magische Truffels bevatten voedingsstoffen die dienen voor de opbouw, de energievoorziening en de regulering van het menselijk organisme en noodzakelijk zijn voor de instandhouding, de werking en de ontwikkeling van dat organisme, en kunnen dus worden geconsumeerd vanwege die stoffen.
Magische truffels bevatten de onderstaande voedingswaarden:
Magische Truffel Unit
Energie 464,7 kJ per 100 g
Energie 110,5 kcal per 100 g
Koolhydraten 13,2 gram per 100 g
Eiwit 5,3 gram per 100 g
Vet 0,4 gram per 100 g
Voedingsvezel 16,7 gram per 100 g
Zout (NaCl) 0,3 gram per 100 g
Vitamine D 10 IU per 100 g
Natrium (Na) 13,6 mg per 100 g
Fosfor (P) 169,3 mg per 100 g
Kalium (K) 210 mg per 100 g
Calcium (Ca) 12,5 mg per 100 g
IJzer (F) 0,7 mg per 100 g

LET OP:
Magische Truffels bevatten van nature ook de stoffen psilocybine en psilocine. psilocybine en psilocine zijn hallucinogenen. Hallucinogenen zijn stoffen met een bewustzijns veranderende werking, die hallucinaties kunnen opwekken. Houdt bij consumptie van Magische Truffels dus ernstig rekening met de werking van deze stoffen en bewaar Magische Truffels soort vanwege deze stoffen ook altijd buiten bereik van kinderen!

Beoordelingen (1)
Pink Paradise Pouch – 15 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Pink Paradise Pouch – 15 gram
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items