opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden (van ma t/m vrij)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt!

NXT Phase Orange - 8 caps

Artikelnr: ART001206
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
13,50

Zet op wensenlijst
Beschrijving

NXT Phase Orange - 8 caps | Herbal Energizer 

Voor iedereen die graag als eerste komt en als laatste weggaat is NXT PHASE ORANGE de perfecte herbal. Met een gevoel tussen ’C’ en ’E’ houdt NXT PHASE ORANGE je de hele nacht aan de gang.

Effect

Voor iedereen die graag als eerste komt en als laatste weggaat is NXT PHASE ORANGE de perfecte herbal. Het zorgt voor langdurige enrgie en bevat vitalizerende plantenextracten om je lichaam en geest in topvorm te brengen. Met een gevoel tuusen ’C’ en ’E’ houdt NXT PHASE ORANGE je de hele nacht aan de gang.

Inhoud

Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B12,Vitamine C, L-Tyrosine, L-Phenylalanine, L-Glutamine, L-Pyroglutamine, NXT PHASE Proprietary Phyto-Nutrient Blend + Ginkgo Biloba extract, Guarana extract, Gotu Kola extract en Spiruline.

Gebruik

Neem de capsules met voldoende water, sap of frisdrank.

Dosering
1 capsule.

Bijwerkingen

Stop direct het gebruik bij nervositeit, rillingen, slapelooosheid, verminderde eetlust of hartkloppingen.

In geval van twijfel altijd een arts raadplegen.

Contra indicaties: Gebruik geen NXT PHASE bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, en nier- of prostaatproblemen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, niet te gebruiken door vrouwen die borstvoeding geven, niet door personen die MAO-remmers, anti-depressiva of andere (efedrine en/of caffeineachtige) (genees)middelen gebruiken. Niet geschikt voor personen met phenylketonurie (bevat een bron van phenylalanine). Niet gebruiken tijdens zware lichamelijke inspanningen 

Voedingswaarde

NXT PHASE is een voedingssupplement, verrijkt met plantenextracten, voor incidenteel gebruik. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen. 

More info 

Zoals alle NxtPhase varianten, is NXT PHASE ORANGE gebaseerd op de Patent Pending NxtPhase Phyto-Nutrient Blend, met coffeine en synephrine uit plantenextracten. En door de toegevoegde B-vitamines en Aminozuren wordt de energie opwekkende werking extra versterkt.

De NXT PHASE ORANGE Unique Blend bevat Spiruline, Gotu Kola, Ginkgo Biloba en Guarana. De caffeine-achtige stoffen in Guarana werken urenlang, Spirulina en Gotu Kola houden je fit en in vorm, en Ginkgo Biloba stimuleert de bloedsomloop zodat alle ingredienten en zuurstof snel de juiste plek in het lichaam bereiken..

Extra informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart.  

Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

Beoordelingen ()
NXT Phase Orange - 8 caps heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
NXT Phase Orange - 8 caps


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items