opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Horny Goat Weed | Epimedium sagittatum

€ 5,90

Inhoud

  • 50 gram

Uitverkocht

Epimedium sagittatum | Horny Goat Weed

Horny Goat Weed of Epimedium Sagittatum wordt gebruikt vanwege zijn libidoverhogende effecten en het verhogen van het uithoudingsvermogen bij seksuele prestaties. Het kruid valt natuurlijk vooral op vanwege zijn speciale naam, want in plaats van Epimedium Sagittatum wordt dit kruid natuurlijk voornamelijk Geil Geitenkruid genoemd. Maar wist je dat dit kruid één van de populairste kruiden uit de Chinese geneeskunde is? Van Epidemium wordt verondersteld dat het actieve bestanddeel dat voor verhoogde geslachtsdrift zorgt Icariin is, hoewel men rekening houdt met invloed van andere bestanddelen.

Wat is Horny Goat Weed?

Eén ding is zeker: als je ooit om wat voor reden dan ook behoefte hebt om de geslachtsdrift van geiten omhoog te krikken, dan zit je met Horny Goat Weed wel goed. De naam van dit bijzondere kruid is namelijk niet voor niets gekozen. Volgens een legende begon de arts Tao Hongjing het kruid nader te bestuderen nadat een geitenherder hem vertelde over een bepaald soort gras dat zijn mannelijke geiten ongelooflijk geil maakte. Telkens als de geiten het gras aten, werden ze opgewonden en wilden ze meerdere keren per dag seks. Dit leidde ertoe dat hij de plant Yin Yang Huo noemde, vrij vertaald betekent dat dus ‘Horny Goat Weed’ of ‘Geil Geitenkruid’. 

Dat dit kruid deze geiten zo ongelooflijk geil maakte, dat is natuurlijk al bijzonder te noemen. Maar wat nou als we je vertellen dat dit kruid ook op mensen werkt? Dat was namelijk de conclusie van de arts na veelvuldig onderzoek. Tao Hongjing begon het kruid voor te schrijven aan patiënten met erectiestoornissen en had daarbij positieve resultaten. Nu zijn dat natuurlijk legendes, maar ook recente studies - zoals ééntje gepubliceerd in het Journal of Ethnopharmacology - tonen aan dat erectiestoornissen te behandelen zouden kunnen zijn met dit kruid. De Medical School van de Universiteit van Michigan behandelde tevens patiënten met het kruid en toonden aan dat het libido in verhouding met patiënten die het kruid niet hadden gebruikt een stuk hoger was.

Gebruik van Horny Goat Weed

In de meeste gevallen worden kruiden in de traditionele Aziatische geneeskunde niet afzonderlijk gebruikt, maar eerder in kruidenmixen. Eén studie in China kwam tot de conclusie dat een combinatie van Horny Goat Weed en drie andere kruiden effectief was in het verminderen van osteoporose als gevolg van het gebruik van cortisone-achtige geneesmiddelen, maar geen van de vier kruiden die op zichzelf werden gebruikt, was effectief. 

Deze bevinding ondersteunt het idee dat bijzonder nuttig kan zijn bij gebruik in combinatie met andere kruiden. De beste manier om Horny Goat Weed te nuttigen, zou dus in combinatie met andere afrodiserende kruiden kunnen zijn. Maar geen zorgen: ook wanneer dit kruid op zichzelf in bijvoorbeeld thee of een verdamper wordt gebruikt, dan zul je de libido-boostende effecten volgens tal van gebruikers al merken! 

Beoordelingen (0)
Horny Goat Weed | Epimedium sagittatum heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items