opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Dit is hoe een mescaline trip eruit ziet!

mescaline trip report

Mescaline cactussen behoren tot de oudste producten die we hier op Dutch-Smart verkopen. Sterker nog: men stelt dat mescaline één van de alleroudste psychedelica is die ooit door mensen zijn gebruikt. Zo weten we bijvoorbeeld dat Peyote al ruim 5.700 jaar geleden gebruikt werd door Indianen in Mexico, maar de kans bestaat dat eerdere bevolkingen ook al mochten genieten van zo’n bijzondere mescaline trip. Vragen die wij regelmatig in onze mailbox ontvangen is ‘wat zijn de effecten van mescaline’ en ‘hoe ziet een mescaline trip eruit’. Om die reden gaan we je daar vandaag alles over vertellen!

Peyote, San Pedro, Peruvian Torch...

Allereerst is het goed om te weten dat er verschillende mescalinecactussen te vinden zijn. In onze online smartshop hebben we de populairste én de meest potente soorten in ons assortiment. Zo is Peyote (Lophophora Williamsii) de krachtigste, kort op de voet gevolgd door de San Pedro cactus (Trichocereus Pachanoi). Soorten die wat minder mescaline bevatten en die perfect zijn voor beginnende trippers, zijn bijvoorbeeld Peruvian Torch (Trichocereus Peruvianus) en Bolivian Torch (Trichocereus Lageniformis). Al deze cactussen worden op dezelfde manier voorbereid. In de meeste gevallen worden de koppen van de cactussen afgesneden en vervolgens gedroogd. De gedroogde cactussen worden vervolgens in schijven gesneden die worden gekauwd of gedrenkt in water om er een infusie van te brouwen.

Om te beginnen moet je weten dat de effecten van mescaline sterk afhankelijk zijn van de dosis, net als bij elk psychedelisch middel van toepassing is. Over het algemeen wordt 200 - 300 mg mescaline gezien als een ‘normale dosis’. 300 – 500 mg  is een sterke dosis en 500 – 700 mg is een zware dosis die enkel door ervaren mescaline-gebruikers fijn gevonden zal worden. Nu is dit natuurlijk leuk om te weten, maar omdat geen enkele peyote-knop een constant percentage mescaline bevat, is het soms wat lastiger te doseren. Geschat wordt dat de gedroogde koppen zo’n 10% mescaline bevatten. Mescaline-effecten worden meestal binnen 45-90 minuten na consumptie gevoeld, met een piek na twee tot vier uur. De effecten kunnen tot zo’n acht uur merkbaar zijn.

Nu dat allemaal duidelijk is gaan we het hebben over de bijna magische effecten van mescaline. Want je dacht toch niet dat honderden generaties Indianen deze cactussen aten omdat ze zo van de bittere smaak hielden? Natuurlijk niet! Mescaline is zo populair omdat voor spirituele ervaringen zorgt en omdat er daarnaast geloofd wordt dat het voor tal van gezondheidsdoeleinden kan worden gebruikt. Rapporten over mescaline zijn vaak eenduidig: het nuttigen van de cactussen zorgen voor een diepe emotionele ‘introspectie’ waarbij de gebruiker zich diep tot zichzelf kunnen keren.

De effecten van een mescaline trip

Daar blijft het natuurlijk niet bij. Gedurende een mescaline trip worden zowel fysieke als mentale effecten gevoeld. Over het algemeen beschrijven mensen peyote-reizen als vredig, onthullend en emotioneel.

Fysieke effecten: Eén van de meest veelvoorkomende effecten van een mescaline trip is misselijkheid en verlies van eetlust. Het komt dus weleens voor dat peyote, san pedro of peruvian torch ervoor zorgt dat je moet overgeven. Dit is echter niet ‘vervelend’, want na het overgeven verdwijnt de misselijkheid al snel. Gebruikers die mescaline voor het eerst gebruiken worden geadviseerd om kleine doses over een paar uur verspreid in te nemen in plaats van alles tegelijk, om braken te voorkomen. Andere fysieke effecten zijn een versnelde hartslag, spiercontracties, fysieke euforie en een gevoel van warmte.

Mentale effecten: Veel mensen besluiten een mescaline cactus te nuttigen omdat ze benieuwd zijn naar de visuele effecten. Deze omvatten het zien van felle kleuren en patronen, zoals mozaïek achtige vormen en spiralen, maar ook visoenen van duidelijkere objecten zoals dieren, mensen en vormen. Ook zien normaal gesproken ‘gewone’ objecten er tijdens een peyote of san pedro reis er mooier en intenser uit. Het waren echter de ‘visoenen’ die indianen volgens hen in staat stelden te communiceren met de spirituele wereld.  De effecten worden meestal gekenmerkt door dit soort visuele veranderingen, verbetering van empathie en veranderingen in de manier waarop gebruikers tijd verwerken. Andere effecten zijn hallucinaties met gesloten ogen én een verhoogd libido. Veel gebruikers rapporteren ook andere effecten, zoals bijvoorbeeld verandering van gevoel en zintuigen. Denk bijvoorbeeld aan het effect dat een steen plotseling zacht voelt of dat een muur opeens kneedbaar lijkt.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.