opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Zo voelt het om seks te hebben tijdens een paddotrip

Zo voelt seks tijdens een paddo trip

Veel mensen zweren erbij: de combinatie tussen seks en drugs. De geestverruimende middelen versterken in sommige gevallen de intensiteit van de spannende escapades tot ongekende hoogten. Maar hoe zit dat nou eigenlijk met paddo’s? Deze magic mushrooms bevatten de werkzame stof psilocybine en/of psilocine en worden gezien als perfecte tripmiddelen, alleen ze zijn waarschijnlijk niet de eerste drugs waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar een sexy avond.

Dutch-Smart ging op onderzoek uit en ondervroeg enkele paddogebruikers hoe het is om seks te hebben tijdens een paddotrip. Zo spraken we onder andere ervaringsdeskundige Nick (25): “Voor deze avond had ik al meerdere keren getript op paddo’s. Nog nooit had ik echter seks gehad tijdens zo’n avondje. Nadat mijn vriendin en ik aan ons avontuur begonnen voelde we ons al heel snel goed. Onze focus lag, sterker dan ooit tevoren, echt puur op de seks. Het viel me ook op dat we allebei totaal niet moe werden tijdens de seks en dat – in ieder geval voor mij – klaarkomen niet heel makkelijk ging. Het gevoel zelf was perfect. Misschien lag het aan de veranderde perceptie van tijd, maar we konden eindeloos doorgaan en het voelde als één grote seksuele droom. Een intieme aanrader.”

De wetenschap achter seks en paddo’s

Maar goed, neem het allemaal niet alleen aan van deze ervaringsdeskundige! Vraag het maar aan de experts… "Seks, net als al het andere terwijl je psychedelica gebruikt, wordt versterkt", zegt bijvoorbeeld Neal Goldsmith, een in New York gevestigde psycholoog en auteur van Psychedelic Healing. "Psychedelica verbeteren wat er al is, ze brengen je in contact met de realiteit met meer helderheid en intensiteit dan je in het algemeen ervaart”. En juist omdat seks zo anders is dan zaken in je dagelijkse leven , zoals ‘het maken van een zandkasteel’, kan seks tijdens het trippen “emotioneel, hormonaal of psychologisch” zijn.

 “Je weet nooit wat je te wachten staat als je aan het trippen bent”, vervolgt de psycholoog. “Dat is een onderdeel van het trippen. De overgave, het hebben van een filosofische houding tegenover dingen die komen gaan”. Het ene moment voel je je misschien enorm op je gemak, terwijl iets kleins je trip compleet kan veranderen.  “Nuances van stemmen of gelaatsuitdrukkingen zouden je misschien op een manier kunnen veranderen wat niet zou gebeuren als je niet in een andere staat van bewustzijn of perceptie zou zijn. Dat kan natuurlijk ook heel positief zijn", zegt hij. Maar wellicht is het voor beginners die van plan zijn psychedelische seks te hebben verstandig om pas ná de climax aan de trip te beginnen, geeft hij toch als advies.

Down to earth seks

Psychedelica zoals LSD en paddo’s veranderen de manier waarop je tast en andere zintuigen worden ervaren. Ex-Harvard professor Timothy Leary zei in een interview met Playboy ooit dat ‘LSD de meest krachtige afrodisiacum is die de mensheid kent’. Goldsmith is zelf weer van mening dat seks tijdens een paddotrip wat meer ‘down to earth’ is, wat het voor veel mensen de go-to drug maakt wanneer ze willen trippen tijdens de seks. Het is dan ook niet gek dat mensen thuis massaal hun eigen paddo’s kweken.

Ook de 24-jarige Ellis vertelt tegenover Dutch-Smart dat het een bijzondere ervaring is om seks te hebben tijdens een paddo-trip. “Maar zeker één om vaker over te doen. De seks zelf voelde soms wat vreemd en misschien zelfs een beetje surrealistisch. Mijn vriend vond het klaarkomen heel apart, terwijl ik het meer omschreef als ‘the best thing ever’. Een heftige nacht en tegelijkertijd had ik het idee dat we als koppel heel dicht tot elkaar kwamen. Dat effect hebben wij sowieso al met paddo’s, maar de seks maakte dat gevoel nog veel heftiger.”

Ook eens een paddotrip ervaren? Lees dan zeker eens de paddotrip voor beginners gids op Dutch-Smart.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.