opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Paddotrip: tips voor beginners

paddotrip

Paddotrip: tips voor beginners

Paddo’s, al eeuwenlang worden ze gebruikt om hun euforische werkingen en goddelijke ervaringen. Voor iedereen is dit echter anders. En hoe gek het misschien klinkt, paddo gebruikers zijn er op verschillende niveaus. Zo heb je bijvoorbeeld de ‘ervaren paddo gebruiker’, maar ook de ‘beginnende paddo gebruiker’. Voor de laatste groep hebben we even wat tips op een rijtje gezet om er een onvergetelijke paddotrip van te maken.

Voel je goed in je omgeving

Het gebruik van paddo’s versterkt je gevoelens zodra je ze ingenomen hebt. Zit je niet zo lekker in je vel of ben je chagrijnig? Dan is het beter om nog even te wachten met het nemen van de paddo’s om de kans op een slechte ervaring te vermijden. Naast je eigen gevoel zijn de omgeving en mensen met wie je bent ook erg belangrijk. Op een vertrouwde plek, bijvoorbeeld in de woonkamer van je beste vriend, kun je de meest fijne trips ervaren met je vrienden. Bij een paddotrip is het handig om een tripsitter te hebben. Een tripsitter kan een van jouw vrienden zijn die nuchter op jou gaat passen. De tripsitter zorgt ervoor dat alles lekker verloopt en jij een gerustgesteld gevoel hebt tijdens je tripje.

Doseren is the key tot een goede trip

Wanneer het de eerste keer is dat je paddo’s gaat gebruiken kunnen we maar al te goed begrijpen dat je niet weet hoe je moet doseren. Je kunt het beste voorzichtig zijn en dus rustig beginnen. Voor paddo’s bestaat een ‘instap dosis’. Dit is een kwart gram gedroogde paddo’s. Deze hoeveelheid geeft je een lichte ervaring met weinig merkbare effecten. Veel voorkomende effecten die je dan gaat zien zijn de intensiteit van kleuren en je zult wat ‘sterretjes’ zien. Andere effecten zijn je pupillen die verwijden, lichte vervormingen in je zicht en je kan wat misselijk gaan worden omdat je de paddo’s op een lege maag moet innemen.

De volgende dosis is de ‘medium dosis’. Deze dosis bestaat uit een tot tweeëneenhalve gram paddo’s. Met deze hoeveelheid ga je een echte trip meemaken. Dit zouden de effecten kunnen zijn:

- Misselijkheid
- Verwijde pupillen
- Full-screen visuele effecten
- Afkoelende sensatie die sterker wordt tijdens de trip
- Versterkte emoties die alle kanten op gaan

Het beste is om even advies te vragen als je niet helemaal zeker bent van je dosering. Dit kan je doen door even met ons te bellen via 085 - 782 7555 of door te mailen naar support@dutch-smart.nl.

Wat is een goede paddotrip?

Een goede paddotrip hangt een beetje af van jezelf. De een neemt genoegen met intense kleuren en de ander wilt er alles uithalen. De meest voorkomende aangename trips bestaan vaak uit kleurige en levendige voorwerpen. Je ervaart een euforisch gevoel en je krijgt de slappe lach om niks! Je hoort geluiden zonder dat je weet of ze er nou echt waren en zelfs wat echogeluiden. Als je je ogen zal sluiten zal je kleurrijke geometrische patronen te zien krijgen zoals die door een caleidoscoop in allerlei vormen veranderd. Je kunt een ‘geestelijke vrijheid’ gaan voelen en je gedachtegang zal iets trager worden dan je gewend bent. Ben je van plan om all-the-way te gaan en dus iets meer paddo’s te nemen? Dan kan je zelfs het gevoel krijgen dat je in een ‘andere bewustzijns dimensie’ zit.

We wensen je alvast veel plezier tijdens je paddotrip!
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.