opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Zo voelt seks met (bijna alle) verschillende soorten drugs

Zo voelt seks met (bijna alle) verschillende soorten drugs

Het gebruik van drugs tijdens seks kan het seksuele genot extreem versterken. Zo weten we dat alcohol onze remmingen sterk laat verdwijnen, maar wat zijn nou eigenlijk de effecten van andere soorten drugs, zoals MDMA of LSD? Veel soorten drugs worden door miljoenen mensen gebruikt als afrodisiacum: het maakt ze geiler, aanrakingen worden intenser en ook orgasmes zijn sterker dan ooit tevoren. Benieuwd geraakt? Lees dan snel verder!

Alcohol

We willen het nog weleens vergeten, maar ook alcohol is gewoon een drug. Drank is in dat opzicht zelfs de meest gebruikte drugssoort die er is. Volgens sommige onderzoeken zou alcohol bij meer dan de helft van álle seksuele interacties betrokken zijn, in ieder geval bij jongere personen. Alcohol, vooral wanneer het in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd, dempt niet alleen je remmingen, maar ook je langetermijnbeslissingsprocessen. Da’s een heel lang woord om eigenlijk te zeggen dat de kans op onveilige seks enorm toeneemt. Hoe seks met een glaasje op wordt ervaren, verschilt enorm per persoon én de hoeveelheid genuttigde alcohol. Ben je wat aangeschoten, dan is de kans groot dat je je lekkerder voelt, zekerder bent van je zaak en dat je remmingen verdwijnen. Heb je écht teveel op, dan is de kans echter groot dat je last krijgt van erectieproblemen of - zoals menig anekdote verkondigt - je gewoon in slaap valt tijdens de seks. En daar is je partner écht niet blij mee.

Wiet

Naast alcohol is wiet waarschijnlijk de op één na meest gebruikte soort drugs in de slaapkamer. Volgens onderzoek zou zo’n tweederde van de gebruikers de seks als ‘veel beter’ scoren na het gebruik van cannabis. Na het roken van dit groene goedje zou het orgasme sterker aanvoelen, aanrakingen intenser zijn en de algemene mate van opwinding sky-high zijn. In de kern verhoogt wiet de sensaties die seks aangenamer kunnen maken. Seks en cannabis gaan dan ook hand in hand en miljoenen mensen zweren bij deze combinatie. Een romantisch onderonsje met je partner voelt onder het genot van een joint of bong als iets dat je nog nooit eerder hebt ervaren. Overigens is het belangrijk om te melden dat deze mate van ‘lekkere seks’ vooral bereikt wordt met lagere doses wiet. Het helpt niet echt als je helemaal voor pampus op de bank ligt, namelijk.

Cocaïne

Als er zelfs evenementen worden georganiseerd die volledig draaien op coke, naakte vrouwen en een mooi strand, dan weet je dat je het over een middel hebt die op gebied van seks hoog scoort. Een studie in The American Journal of Psychiatry en een andere in Psychopharmacology wees uit dat cocaïnegebruik het seksuele verlangen sterk verhoogt. Het zorgt er daarnaaste voor dat seks langer duurt ​​en tevens aangenamer aanvoelt, maar net als bij MDMA, zoals je straks zult lezen, wordt het bereiken van een orgasme vermoeilijkt. Daarnaast kan teveel cocaïnegebruik ook leiden tot erectiestoornissen, zowel direct na eenmalig gebruik als op de lange termijn na veelvuldig gebruik. Coke activeert het dopaminerge systeem, dat gevoelens van euforie creëert. Je voelt je lekkerder, seks is intenser en alles voelt geiler aan. Zeker weten dat je cocaïne in orde is? Koop dan een cocaïne drugstest.

Speed

Onverzadigbare seks. Dat is wat je staat te wachten als je seks hebt tijdens het gebruik van speed. Amfetamines verhogen de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen, waardoor veel mensen zich extreem opgewonden voelen bij het gebruik ervan. Daarnaast zou speed de wens naar seks vergroten en tegelijkertijd  remmingen wegnemen. Het gebruik van speed of pep kan er echter wel voor zorgen dat het bereiken van een orgasme een stuk moeilijker wordt. Ervaringsdeskundigen vertellen dat ze tijdens seks op speed er uren tegenaan kunnen en dat de seks harder, ruiger en lekkerder is, maar dat klaarkomen een no-go is. Anderen hebben daar dan weer totaal geen probleem mee. Wel opgelet: personen die intense seks hebben tijdens het gebruik van speed kunnen last krijgen van hartkloppingen. Sommige gebruikers gaan om verschillende redenen liever voor een natuurlijke herbal speed.

Hallucinogenen

We gooien paddo’s, truffels, LSD en andere vormen van hallucinogenen als Ayahuasca maar even onder één noemer, omdat de effecten sterk vergelijkbaar zijn met elkaar. Een seksuele ervaring onder het genot van één van deze psychedelica is eerder filosofisch dan lekker seksueel. Deze middelen werken op het serotonergische systeem, dat verbonden is met genot. Fysieke sensaties worden versterkt, remmingen worden verlaagd en de drang naar intimiteit wordt sterk vergroot. Anderen rapporteren juist dat ze zo heftig aan het trippen zijn op paddo’s, dat ze geen flauw idee hadden wat ze in bed aan het doen waren. Toch maar verder met dat diepe gesprek…

MDMA / XTC

Als je ooit MDMA of XTC op hebt dan ben je bekend met het extreem sterke aanhankelijke, emotionele en liefdevolle gevoel dat dit met zich meebrengt. Het middel wordt ook wel de ‘Love Drug’ genoemd, met als grootste reden dat fysieke gevoelens enorm versterkt worden en dat ook de drang naar intimiteit in extreme mate wordt verhoogd. Het hele lichaam raakt in een soort extase, aanrakingen zijn gevoelig en er wordt een hoge mate van romantiek gecombineerd met lust bereikt. Één nadeel van seks met MDMA of XTC is dat het middel de seksuele grenzen sterk kan verlagen. Daardoor rapporteren veel gebruikers dat ze seks zouden hebben met personen met wie ze het anders nooit zouden hebben gedaan. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een natuurlijke variant van XTC, ook wel een XTC vervanger genoemd.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.