opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Zo slaag jij voor een drugstest

zo slaag jij voor een drugstest
De druk stijgt! Je hebt een te gezellig feestje gevierd afgelopen weekend waar de jointjes regelmatig doorgegeven werden. En dan bedenk je je opeens die belangrijke drugstest over een paar weken. Hoe krijg je het dan toch voor elkaar om te slagen voor de test? Wij hebben een paar tips voor jou die je vertellen waar drugslaboratoria naar zoeken en over het schoonhouden van je systeem!

Waar letten ze op?

De druk achter een urine drugstest kan groot zijn. Misschien word je geschorst van school of loop je die nieuwe baan mis omdat ze bestanddelen van wiet terug vinden in jouw urine. We hebben een aantal voorbeelden waar drugslaboratoria naar zoeken.

Huishoudelijke middelen

Het komt regelmatig voor dat mensen hun test willen saboteren door gebruik te maken van huishoudelijke middelen. Laboratoria weten dit en dit is daarom ook heel makkelijk te herkennen voor de laboratoria. Dit kun je dus beter niet proberen!

pH-waarden

Eén van de andere zaken waar ze op testen is de pH-waarden van jouw urine. Deze liggen gemiddeld tussen de 5 en 8. Ga jij huishoudelijk middelen gebruiken dan is de kans heel groot dat de pH-waarde verandert.

Helderheid

De kleur van de urine is ook erg belangrijk bij het afnemen van de drugstest. De kleur mag niet te helder zijn, omdat er gedacht kan worden dat de urine verdund is. Als er vermoed wordt dat er mee gerommeld is, wordt jouw urine geweigerd. De heldere kleur hoeft niet per se te komen doordat er mee gerommeld is. Het kan ook komen door het vele consumeren van water op een dag. Dan wordt de urine namelijk ook helder van kleur. Slik daarom voor de test een vitamine-B complex, dit zorgt ervoor dat de urine geler wordt.

Hoeveelheid creatine

Creatine is een belangrijk bestanddeel in het lichaam. Er zit ook een bepaalde hoeveelheid in je urine. Ga je de urine verdunnen, dan is dit terug te zien aan de hoeveelheid creatine in de urine. Door rood vlees te eten, kun je ervoor zorgen dat de creatine waarden hierin stijgen.

Slagen: stap 1

Stel, je hebt nog maar zestien dagen om je voor te bereiden. Dan is het heel belangrijk dat je deze dagen drie elementen niet vergeet als het gaat om marihuana. Deze drie elementen zijn de sauna, gigantisch veel water drinken en intens hard sporten. Zorg ervoor dat je intens veel gaat zweten zodat je weet dat je vet verbrandt, maar wel genoeg blijven drinken! Je mag natuurlijk niet uitdrogen!

De werkende stof THC die in wiet zit, slaat zichzelf op in de vetcellen. Je moet deze dus gaan verbranden om de hoeveelheid THC kwijt te raken. Door dagelijks 2,4 km te rennen binnen de 18 minuten, raak je vetcellen kwijt. Na het hardlopen kan je 15 minuten tot rust komen om vervolgens de sauna voor 10 minuten in te duiken. Na deze tien minuten, neem je een korte douche en daarna duik je weer voor 10 minuten de sauna in. Nogmaals, blijf genoeg drinken! Als je dit gedurende anderhalve week volhoudt, ben je een stap dichterbij een geslaagde drugstest.

Slagen: stap 2

De laatste dagen tot je drugstest bestaan uit eten, eten en nog meer eten! Die vetlaag die er vanaf was moet er namelijk weer aankomen. De laatste dagen bestaan uit veel water drinken en veel vet eten. Door veel druiven te eten en cranberrysap te drinken, moet je veel plassen én reinig jij je systeem helemaal.

De dag voordat je de test hebt, moet je veel rood vlees eten om de creatine in je lichaam te verhogen. Ook neem je de eerder genoemde vitamine-B complex in om ervoor te zorgen dat je urine kleur niet te helder is door dat vele water drinken. Dan is de grote dag aangebroken! Op de dag zelf is het belangrijk om heel veel water te drinken zodat je minstens 3 keer moet plassen. Als je deze stappen nauwkeurig hebt gevolgd is de kans groot dat je gaat slagen!

Disclaimer: Natuurlijk verschilt de kans van slagen per persoon en is er geen garantie van slagen. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden bij het niet slagen van een drugstest. Ga veel sporten, drink veel water en ga naar de sauna.

Heel veel succes met het afleggen van de drugstest! Natuurlijk kun je zelf ook een speeksel drugstest in huis halen om te controleren of er bestanddelen in jouw lichaam zitten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.