opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Handige info over de San Pedro mescaline cactus

Handige info over de San Pedro mescaline cactus

Keertje wat anders? Probeer de San Pedro cactus!san pedro 1.jpg

Misschien heb je het al eens geprobeerd, misschien dacht je dat cactussen alleen leuk waren voor op de vensterbank. Bij Dutch-Smart hebben we een heel assortiment met cactussen die leuk zijn om naar te kijken, maar nog veel leuker om te gebruiken! Eén van de absolute toppers is de klassieker San Pedro. Bij ons vind je niet alleen de cactussen zelf, maar ook kweeksets en de zaadjes om ze zelf te kunnen kweken. Maar wat doet de San Pedro nu eigenlijk met je als je deze gebruikt, en waar moet je rekening mee houden? Dat leggen we graag aan je uit.

 

Even voorstellen: de San Pedro mescaline cactus

De San Pedro is een traditioneel hallucinogeen middel dat in landen als Mexico en Peru gebruikt schijnt te worden bij rituelen van sjamanen. Ook werd de cactus daar in het verleden al ingezet als traditioneel medicijn. Het is bovendien al een oude cactussoort, die oorspronkelijk afkomstig is uit het Andesgebergte. De trip die een mescaline cactus zoals de San Pedro tot gevolg kan hebben, zorgt voor veel mensen bij sterke, levendige hallucinaties. Je hebt hierbij vaak het gevoel dat je bewustzijn als het ware is uitgebreid. Veel gebruikers ervaren een dergelijke trip als heel spiritueel en inzichtelijk.

 

Wat gebeurt er bij een San Pedro trip?

De effecten blijven, zoals bij veel hallucinogene middelen, voor iedere gebruiker verschillend. Wat jij gaat ervaren, hangt ook af van de bui waarin je bent en de omstandigheden waarin je je bevindt. Wat echter wel veel terugkomt, is dat sommige gebruikers misselijk zijn of moeten overgeven voordat de trip echt zijn intrede doet. Vroeger werd gezegd dat dit bij een ‘reinigingsproces’ hoort, zodat je lichaam en geest helemaal schoon zijn voor de trip. Houd er dus rekening mee dat je hier mogelijk ook mee te maken krijgt, wanneer je zelf met de San Pedro cactus aan de slag gaat. san pedro 2.jpg

 

Het bereiden van de cactus in 10 stappen

Je hebt een San Pedro cactus in je bezit, maar wat dan? Hoe gebruik je zo’n ding en waar moet je aan denken? Hieronder de uitgebreide uitleg in 10 heldere stappen!

 

  • Stap 1: snijd je cactus in plakjes en snijd de plakjes vervolgens in kwarten. Je moet dus uiteindelijk stukken hebben die enigszins een stervorm hebben.
  • Stap 2: doe de San Pedro stukjes in een blender met eenzelfde hoeveelheid water (half bakje stukjes is half bakje water).
  • Stap 3: zet de blender aan, eventueel in etappes als je merkt dat het te veel opschuimt.
  • Stap 4: verwarm het mengsel op laag vuur in een grote pan. Houd de pan goed in de gaten, om te voorkomen dat je mengsel overkookt.
  • Stap 5: allereerst zal de cactus zich van het water scheiden, maar later komt dit weer bij elkaar. Wanneer het zich weer met elkaar mengt, moet je voldoende roeren en zorgen dat je de lage hittebron hanteert. Deze eerste fase van het koken duurt een half uur tot een uur.
  • Stap 6: als het mengsel schuimig en iets dikker wordt, zet je de hittebron wat hoger om het te laten sudderen (niet laten overkoken!).
  • Stap 7: laat alles twee tot vier uur sudderen, waarbij je regelmatig een controle uitvoert. Als het te snel inkookt voeg je eventueel wat water toe. Waar je naartoe wilt is een substantie die qua dikte iets weg heeft van stroop of lijm.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.