opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Motivatie nodig? Deze must-try producten helpen je een handje!

motivatie

Het leven anno 2020 is voor velen allesbehalve relaxed. Sterker nog, het is flink veeleisend. Een hoge werkdruk, je gezinsleven, relatieproblemen, financiele issues... Het is niet gek dat mensen over de hele wereld op zoek gaan naar manieren om zichzelf een handje te helpen tot rust te komen en vol goede moed de dag van start te gaan. Hier op Dutch-Smart beseffen we dat maar al te goed en als smartshop zijn wij dan ook voor veel mensen dé thuishaven als het aankomt op het leuker en relaxter maken van ons leven. In dit artikel: 5 bijzondere producten die je net even dat duwtje in de rug kunnen geven op momenten dat je het het meest nodig hebt. Let's see!

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Kratom

Om maar meteen met één van de meest veelbelovende producten in ons assortiment van start te gaan: kratom is één van de meest populaire kruiden in Zuidoost-Azië vanwege zijn bijzondere effecten. De plant wordt er gebruikt door mensen die op zoek zijn naar meer energie om de dag door te kunnen komen, maar ook als pijnstiller. Kratom, ook wel mitragyna speciosa genoemd, geeft je een lekkere stimulans en geeft je zin om dingen te doen. Volgens velen dus perfect voor ondernemers, maar ook gewoon voor andere personen die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Er zijn flink wat verschillende soorten kratom, dus het is een goed idee om je goed in te lezen over wat de verschillende 'strains' voor je zouden kunnen betekenen.

FLVX Capsules

Als je de hele dag druk bezig bent en daar ook nog eens bij na moet denken, dan kan het weleens voorkomen dat je er helemaal doorheen zit. Niet alleen je lichaam kan namelijk 'op' raken, ook mentale oververmoeidheid is een heel reëel probleen. Studenten kiezen er soms voor om in dat geval een ritalinnetje naar achteren te gooien, maar gezond is dit niet te noemen. Hier op Dutch-Smart hebben we een geweldig 100% natuurlijk middel dat ook nog eens gewoon legaal te verkrijgen is: de FLVX capsules. 'Flux', zoals je het uitspreekt, is een zogenaamde smartdrug vol stoffen die de mentale prestaties kunnen verbeteren, zoals Panax Ginseng, Cafeïne, L-Theanine en verschillende broodnodige vitaminen. Kortom: een must-have voor iedereen die zijn brein net even wat harder wil kunnen laten draaien.

Brain-E Happy Caps

Een deadline in het vooruitzicht en moet je nog enorm veel doen? No worries, de Brain-E Happy Caps zijn speciaal gemaakt om je een handje te helpen. De grijze massa van je brein verandert door deze bijzondere capsules binnen no-time in een geoliede machine en maakt je creatiever én gemotiveerder. Ideaal dus voor iedereen die soms net dat beetje extra kan gebruiken. Deze noötropica - een mooi woord voor smartdrugs - is volledig legaal en bevat natuurlijke ingrediënten zoals L-Theanine en Rhodiola Rosea. Deze én nog vele andere ingrediënten vormen samen een brain-booster-cocktail in capsulevorm. Nog niet overtuigd? Probeer het eens uit en we horen graag hoe je er dan over denkt!

Tranquility Mix

Wie hard werkt, moet net zo hard ontspannen. Hoe graag we het namelijk ook willen, soms hebben we echt even rust en kalmte nodig om ons brein weer op te laden. Deze heerlijke thee- en vaporizer mix helpt je daarbij. De Tranquility Mix is een herbal vape blend en bevat een aantal geweldige ingrediënten waarvan je de rust zelve wordt. Het indrukwekkende ingrediëntenlijstje? Frambozenblad, goudsbloem, rode klaver, citroengele honingklaver, pepermunt blad en rozenbloesem. Stuk voor stuk ingrediënten met een bijzondere werking op ons lichaam en brein, maar wanneer het samenkomt zorgt het ervoor dat je na een lange dag werken even helemaal tot rust komt. En dat is dus best belangrijk als je er morgen weer tegenaan moet!

Libido Liquid

Ja, je ziet het goed en nee, we hebben niet het verkeerde product in dit lijstje gezet. Als er namelijk íets is dat ieders brein én lichaam even helemaal kan resetten, dan is het wel goede seks. En ook daar kan Dutch-Smart je een (spreekwoordelijk) handje bij helpen! In de vorm van Libido Liquid welteverstaan. Dit product wordt door veel mensen gezien als een natuurlijk alternatief voor MDMA, omdat je er vergelijkbare verliefde, euforische en erotische gevoelens van krijgt. De Libido Liquid zorgen er niet alleen voor dat je meer zin krijgt, het zorgt ook nog eens voor een flinke boost van je bedkamerprestaties - hóe dat gebeurt mag je zelf invullen. Kleine disclaimer: Libido Liquid is wellicht niet het beste product om 's morgens op kantoor naar binnen te gooien...

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.