opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Nieuw in het assortiment: snuifartikelen!

Nieuw in het assortiment: snuifartikelen!

Nieuw: snuifartikelen!

Misschien is het je al opgevallen dat er een nieuwe categorie is toegevoegd aan de headshop van Dutch-Smart: de snuifartikelen. Kort gezegd omvat deze term alle producten die je nodig hebt om je middelen te kunnen snuiven. Tools om lijntjes mee te maken, een agate steen om je poeders op te leggen, snuifkits, je vindt het hier allemaal. Handig als je je stimulerende middelen (zoals kanna) eens op een andere manier wil gebruiken!

Waarom snuiven?

Als je een beetje ervaring hebt, dan weet je het wel. Maar als je nog nooit stimulerende middelen hebt gebruikt, dan vraag je je misschien af waarom mensen poeders snuiven en niet gewoon slikken of op een andere manier innemen. Uiteraard verschilt het een beetje per middel dat je neemt, maar over het algemeen kiezen mensen voor snuiven vanwege de werkingsduur en de heftigheid van het effect. Bij veel middelen voel je de werking bijvoorbeeld wat eerder of juist wat langer. Hoewel langdurig en hard snuiven van bepaalde middelen ook onprettig kan zijn voor je neus, kan het bij ‘normaal’ gebruik dus zorgen voor een heerlijke trip.

Wat heb je nodig?

In ons assortiment vind je dus van alles wat je kunt gebruiken als je gaat snuiven. Denk bijvoorbeeld aan de Hot Box: met dit apparaatje bepaal je het smeltpunt van poeders. Zuivere stoffen hebben namelijk een specifiek smeltpunt, dat je kunt vaststellen met deze Hot Box. Op deze manier kun je dus achterhalen of er onzuivere stoffen in je product aanwezig zijn.

Ook voor het bewaren van je poeders heb je soms iets extra’s nodig. Dutch-Smart verkoopt bijvoorbeeld de Pittbull Seals. Dit is speciaal vetvrij papier waar je je poeder in kunt bewaren. Er zijn verschillende maten, dus maak je geen zorgen als je veel of juist heel weinig poeder hebt.

Voor de mensen die verder in één keer klaar willen zijn, zijn er de zogeheten snuifkits. Dit zijn doosjes waar al je benodigdheden in zitten: bijvoorbeeld een opbergdoosje met spiegeltje, mesje, snuifbuisje, snuff spoon en een snow seal. Een snuff spoon is een lepeltje waarmee je de perfect afgemeten dosering kunt gebruiken, en een snow seal is zo’n zelfde soort papiertje als de Pittbull seals.

Sommige kits hebben een nét iets andere samenstelling, en bevatten bijvoorbeeld een agate steen in plaats van een spiegeltje.

Toch liever alles los kopen? Geen probleem, je kunt een snuff spoon, scheermesje of bijvoorbeeld een snuifpotje ook gewoon apart aanschaffen bij Dutch-Smart. Heb je vragen over ons assortiment, of het gebruik van de snuifartikelen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.