opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

Spice up your (sex)life met producten uit de sexshop!

Wist jij al dat we niet alleen natuurlijke ontspannende middelen, accessoires en kweeksets verkopen, maar ook erotische artikelen? Neem gerust eens een kijkje in onze sexshop, om te zien wat we jou te bieden hebben als je toe bent aan wat meer spanning in de slaapkamer.

In de online sexshop van Dutch-Smart kun je het zo bont maken als je zelf wil. Je kunt er gewoon terecht voor condooms in verschillende soorten en maten, maar ook als je écht op zoek bent naar iets bijzonders, hebben we voor jou een bijzonder assortiment. Zo kun je er samen óf alleen op los experimenteren, met stimulatiemiddelen, hulpmiddelen of spannende toys. Wij leggen je graag even wat meer uit over dit assortiment.

Sex stimulants

Allereerst vind je in de sexshop de categorie ‘Sex stimulants’. Dit zijn capsules, pillen en kruiden(mengsels) met een seksueel stimulerende werking. Ze verbeteren bijvoorbeeld de doorbloeding van de genitaliën, en zorgen voor een gezonde hormonale balans. Deze middelen zijn geschikt voor zowel de heren als de dames! Ideaal als je bijvoorbeeld even in een dipje zit, of als je gewoon wat vaker ‘zin’ zou willen hebben. passion.jpg

Vibrators en dildo’s

Zoek jij wat extra spanning, of je nu in je eentje bent of samen met je partner? Bekijk dan ons assortiment vibrators en dildo’s! We bieden verschillende soorten, en bij ieder product vind je gedetailleerde en handige informatie. Bestellen in de webshop is gemakkelijk en lekker anoniem, bovendien zorgen we er natuurlijk voor dat de speeltjes van jouw keuze discreet bij je worden afgeleverd!

Anaaltoys

Bij Dutch-Smart kun je ook terecht voor verschillende anaaltoys. Deze speeltjes zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen, die willen experimenteren met het stimuleren van de anus. Kies uit de verschillende kleuren en modellen. Ben je nog niet zo bekend met deze toys? Dan is het verstandig om te beginnen met een klein exemplaar. Voor de meest prettige ervaring raden we aan om naast de anaaltoy ook speciaal glijmiddel te gebruiken. Anaaltoys kun je samen gebruiken, maar natuurlijk ook alleen. Lees meer over ieder product en bestel vanuit je luie stoel!

Men special

Speciaal voor de heren: ons men special assortiment! Heb jij nét even wat meer nodig, en zoek je opwindende hulpmiddelen? Bekijk dan hier het aanbod, waarin je onder andere vagina’s, penispompen en cock ringen vindt. Bij ieder artikel lees je meer over de werking, de materialen en eventuele andere kenmerken.

Tags

  • Alle blogs (488)