opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Thuis je eigen bier brouwen met onze Brewbarrels

bierbrouwset

Bier, er is niets lekkerder dan bier! Niets mooier, fijner, fantastischer dan bier. Het vloeibare goud, het engeltje dat over je tong piest, de magische toverdrank die al je zorgen als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Bier, de eigenlijke liefde van je leven. Het goedje dat je nooit in de steek laat, altijd blijft verrassen en je nooit links laat liggen omdat ‘het moe is’ of ‘hoofdpijn heeft’. En dan komt de drank ook nog in alle soorten en maten: een bockbiertje, witbiertje, IPA, porter, stout. Het maakt niet uit, het drankje is er voor jou. En daarom hebben wij een aantal interessante bierbrouwsets voor je in de aanbieding.

Hoe ga je van start, vraag je?

Als je dacht dat je op Dutch-Smart enkel en alleen terecht kon voor psychedelica, truffels en bongs, dan heb je het mis. In onze online smartshop staat namelijk álles waar het leven mooier van wordt centraal, en tja, daar hoort bier natuurlijk gewoon bij. Misschien lijkt het brouwen zo’n witbiertje of IPA in den beginne nogal abra cadabra, best begrijpelijk als je tot nu toe bier enkel hebt gekocht en opgedronken. Is ook niets mis mee, maar om het next level aan te pakken kun je in onze shop een bierbrouwset aanschaffen. Deze set bestaat precies uit de onderdelen die je nodig hebt als startende bierbrouwer, en begeleiden je ook nog eens door het hele proces. Op deze manier is het brouwen van je eigen bier opeens niet zo moeilijk meer, maar vooral leuk. 

Het hoeft niet veel te kosten

Begin je met bierbrouwen met deze simpele basis set, dan is het belangrijk om er eerst achter te komen of je het brouwen wel echt leuk vindt en of je het onder de knie kunt krijgen. In principe is het bierbrouwproces helemaal niet zo moeilijk, vooral niet wanneer je onze brewbarrels aanschaft. Deze heeft namelijk precies die benodigdheden die je nodig hebt om je eigen witbier, oktoberfest bier, lager bier of IPA te brouwen. En zo’n setje om maar liefst 5 liter bier te produceren kost je slechts 31 euro. Daar haal je niet alleen alle ingrediënten én de tools voor in huis, maar vooral ook het plezier dat bierbrouwen je brengt. Het mooie van zelfgebrouwen bier is dat je - na wat geklungel - de smaak helemaal naar eigen wens kan perfectioneren. Wat serveer je nou liever aan je maten, een saai flesje Heineken, of je eigen home-made bier? Makkelijke keuze, toch?

Wat zit er in zo’n bierbrouw set?

Goede vraag. In bijvoorbeeld onze IPA-set vind je één fles gerst-moutextract, één fles aromatisering preparation van hop extract, twee flessen natuurlijke aroma’s, één zakje droge biergist, één van vijf liter als gistingsvat, één drukregelventiel, één handleiding en drie onderzetters. Alleen moet je zelf nog even een thermometer aanschaffen als je die nog niet hebt. Als jij een ‘startend bierbrouwer’ bent, zijn dit precies de hulpmiddelen die jij nodig hebt om van start te gaan. Dankzij deze set brouw je zelf je eigen bier met een exotisch tintje, deze IPA is een ware smaakexplosie met zowel bittere, zure en zoete smaaktonen dankzij de grapefruit en passievrucht die er onderdeel vanuit maakt. Leuk voor jezelf, maar uiteraard ook om cadeau te doen aan één van je maten.

Waarom je eigen bier brouwen?

Moeten we je dit écht nog uitleggen? Nou, vooruit dan. Bier is een genot om te drinken, maar dat wisten jullie al. Dat het ook nog eens een super is om zelf te maken, daar moeten veel mensen nog achter komen. Homebrewers die al aan de slag zijn gegaan weten dat het thuisbrouwen van bier een geweldige manier is om wat quality time met jezelf te besteden. Ook een voordeel is dat het helemaal niet moeilijk is om mee te beginnen: geen extreem lastige guides, maar gewoon een aantal eenvoudig te volgen stappen tot je je eigen biertje bijna kunt ruiken en proeven. Tegelijkertijd leer je tijdens dit hele proces enorm veel over bier en welke ingrediënten nou eigenlijk verantwoordelijk zijn voor de verschillende smaken van het drankje. En last but not least: zo’n home-made biertje is dé manier om indruk te maken op je vrienden tijdens je volgende thuisfeestje. Redenen genoeg, toch? Bekijk onze brewbarrels hier.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.