opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

De voordelen van waterpijp roken

De voordelen van waterpijp roken

De voordelen van waterpijp roken

Vind jij gewoon roken niet zo interessant, en zoek je een leukere manier om je middag of avond door te komen? Probeer dan eens de bong of waterpijp! In dit artikel leggen we je uit waarom je hier een leuke tijd mee kunt beleven, en wat de voordelen zijn van het gebruik. Na het lezen van dit stuk ben je ongetwijfeld verkocht!

Een bong en een waterpijp, die zijn toch niet helemaal hetzelfde? Nee, dat klopt! Een bong gebruik je doorgaans om hasj of wiet mee te roken, en de waterpijpen zijn meer bedoeld voor tabak. Je kunt met een waterpijp echter ook marihuana gebruiken als je wil.

 

Super makkelijk in gebruik

Bij Dutch-Smart geloven we dat bijna iedereen een waterpijp of bong zou kunnen gebruiken. Het is namelijk super eenvoudig om ze te gebruiken. Je hebt namelijk maar te maken met vier onderdelen: het reservoir (ook wel vaas), de stang/schacht, de tube en de kom waar je in stopt wat je wil gaan roken. Er is nog wel een verschil tussen de modernere waterpijpen en traditionele varianten: de traditionele waterpijpen hebben geen tube maar een slang. Je ziet dit soort waterpijpen veel terug in bepaalde culturen. De Egyptenaren bijvoorbeeld vinden het heerlijk om aan de shisha te lurken.

 

bong.pngWil je het eens proberen? Volg dan de volgende stappen:

  1. Haal de waterpijp uit elkaar
  2. Vul het reservoir met water
  3. Maak de stang vast op het reservoir
  4. Vul de kom met wat jij wil roken

 

Je moet hierbij wel even kijken of er een gat in de kom zit. Als dit zo is, plaats dan een gaasje over het gat. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de rookwaar aansteken en je lippen plaatsen plaatsen om het uiteinde van de slang of tube.

 

Eenvoudig schoon te maken

Een waterpijp of bong is ontzettend makkelijk schoon te maken! Wanneer je ervoor zorgt dat het water in het reservoir na ieder gebruik vervangen wordt, heb je een groot deel van het onderhoud al uitgevoerd. En de rest? Gewoon afwassen met een sopje, of in de vaatwasser. Easy peasy!

 

Fijner voor je keelshisha.png

Het gebruiken van een waterpijp is voor je keel veel prettiger dan wanneer je gewoon rookt. De rook uit je waterpijp wordt eerst gefilterd door het water, ook koelt de rook dan een stuk af. Dit voelt veel fijner aan! Dit geldt zowel voor beginnende als gevorderde rokers. Als beginner kun je met een waterpijp rustig wennen aan het roken, en als je wat meer ervaren bent kun je met de waterpijp juist veel meer ook inhaleren.

 

Met een waterpijp of shisha kun je eindeloos variëren en combineren met smaken. Je kunt bijvoorbeeld hasj of wiet mengen met waterpijptabak, of met een kooltje roken in plaats van met vuur. Bovendien ziet er geweldig uit als je gebruikmaakt van een waterpijp of bong! Veel leuker dan zo’n simpele sigaret of joint, toch? Heb je nog vragen over het gebruik van deze producten? Bekijk dan eens ons assortiment voor meer informatie, of neem even rechtstreeks contact met ons op. We helpen je graag! Stuur hiervoor even een mailtje naar support@dutch-smart.nl, of bel naar 085-7827555.

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.