opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1683 reviews

Welke Dutch-Smart grinder kies jij? 

Een grinder is enorm handig als je vaak zelf aan de slag gaat met bijvoorbeeld kruiden of tabak. Er is namelijk geen ander apparaat dat zo doeltreffend je materiaal vermaalt als de grinder. Je kunt uiteraard aan de slag gaan met een vijzel of andere tools uit je keukenla, maar met de grinder weet je zeker dat je product vermalen wordt zonder dat je de belangrijke stoffen erin vernietigt. En waarom is het zo handig om je tabak, kruiden of softdrugs te vermalen? Omdat het dan beter verbrandt, waardoor je niet alleen de smaak behoudt, maar ook het effect dat je verwacht.

Maar welke grinder kies je dan, en waar moet je rekening mee houden bij het maken van je keuze? Dat vertellen we je natuurlijk graag. Als je kijkt naar het assortiment grinders, in de online headshop van Dutch-Smart, dan zie je al snel dat je genoeg te kiezen hebt. Zo heb je grinders van acryl (plastic), hout en metaal, en zijn ze er ook nog eens in allerlei vormen. Wij leggen je per vorm even uit wat je ervan kunt verwachten.

Houten grinders

Mensen die kiezen voor houten grinders, doen dat vooral vanwege de uitstraling die deze apparaatjes hebben. Hout ziet er vaak luxe uit, zeker als ze bewerkt zijn en bijvoorbeeld een afbeelding of merknaam tonen. Zoals deze grinder met wietdecoratie. De houten grinders spreken veel mensen aan omdat ze er zo gaaf uitzien. Als je de grinder niet heel intensief gebruikt, kun je hier veel plezier van hebben. Ben je juist wél een intensieve gebruiker? Dan zijn er wel een aantal punten waar je rekening mee moet houden als je kiest voor een houten grinder:

  • Omdat de hoeveelheid werk die er zit in het maken van een houten grinder heel groot is, heeft deze grinder vaak maar één vakje;
  • Ze zijn niet heel eenvoudig schoon te maken
  • Als er krassen in komen, na veelvuldig gebruik, moet je ze extra goed schoonhouden
  • Vanwege bovenstaande redenen gaan de houten grinders minder lang mee dan de andere varianten.

Wil jij gewoon een mooie grinder die je af en toe gebruikt? Dan kun je prima kiezen voor een stijlvol houten exemplaar.

Metalen grinders

Robuust, lekker stevig en vaak heel luxueus om te zien: metalen grinders. Ze zijn iets duurder, zeker als ze bijvoorbeeld gegraveerd zijn met een logo of een afbeelding, maar je krijgt er dan ook veel voor terug. De metalen grinders zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en gaan over het algemeen langer mee dan de houten of plastic grinders. Omdat metaal ook zeer duurzaam is, bieden de metalen grinders uiteindelijk ook de beste prestaties. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken, is wellicht de iets hogere prijs. Maar dan is de vraag: heb je liever een geweldige grinder waar je lekker lang mee doet, voor een iets hoger bedrag? Of wil je een goedkope grinder, die je al sneller moet vervangen? Wij laten de beslissing aan jou over!

Plastic grinders

Als je op zoek bent naar een grinder die beter schoon te maken is dan de houten versie, en goedkoper is dan de metalen variant, dan zit je goed met een eenvoudige plastic grinder. Handig als je echt op zoek bent naar een simpele, voordelige oplossing. Ze zijn vaak verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en kleuren, dus voor een leuk bedrag heb je er bijvoorbeeld eentje voor thuis en één voor onderweg. Houd er wel rekening mee dat plastic een veel minder stevig materiaal is dan bijvoorbeeld het metaal, en dat een scheurtje of een barst snel kan ontstaan als je er niet voorzichtig mee omspringt. Maar ach, zelfs dan heb je voor een klein bedrag weer een nieuwe.

Voor welke grinder ga jij? Hoe dan ook, je vindt ze bij Dutch-Smart! Ontvang een gratis cadeautje bij iedere bestelling en betaal geen verzendkosten als je totaalbedrag 50 euro is of meer. Vragen? Neem contact op via support@dutch-smart.nl of 085-7827555.