opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

5 krachtige seks-stimulanten in de spotlights

sex stimulanten

Lize Korpershoek maakte er recent nog een documentaire over: met “Mijn seks is stuk” kaart ze een probleem aan waar veel mensen in een langdurige relatie mee te maken krijgen. Dat probleem? Een seksleven dat steeds minder spannend wordt, of sterker nog: steeds minder lijkt te bestaan. Dat is jammer voor beide partijen. want seks kan juist zó leuk zijn. Het is goed voor zowel de mentale als fysieke gezondheid en daarnaast is een goed seksleven in veel gevallen ook gewoon belangrijk voor een leuke relatie. Komt zo'n seksleven dat in een sleur raakt je bekend voor? Niet getreurd, bij Dutch-Smart hebben we allerlei producten die je seksleven weer nieuw leven inblazen! Vandaag zetten we er 5 voor je in de spotlights.

Wil je al onze sex stimulanten bekijken? Klik dan hier.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

De Harem Powerreep

We houden allemaal van chocola, maar vooral van déze chocola. Chocola is op zichzelf al een lustopwekkend product, maar deze reep bevat ook nog eens allerlei ingrediënten die bijdragen aan je zin in seks. Zo voorkomt de reep volgens de mensen erachter erectieproblemen, verbetert 'ie je uithoudingsvermogen en is hij ook nog eens enorm smaakvol. Gebruikers vermelden dat ze hun orgasmes als gevoeliger en plezieriger ervaren wanneer ze seks hebben na het eten van de Harem Powerreep. Daarnaast werkt de reep ook nog eens in no-time nadat je hem opgesmuld hebt. Uitproberen maar? Lijkt me wel!

Sex Opium Liquid

Sommige gebruikers noemen het ook wel het vrouwelijk equivalent van Viagra. Sex Opium Liquid is oorspronkelijk op de markt gebracht om het libido van vrouwen te verhogen, maar de praktijk wijst uit dat ook mannen veel baat hebben bij het middel. Je neemt Sex Opium Liquid ongeveer vijfenveertig minuten voor je van bil wil, en komt daarna in een lekkere roes die wel vier tot zes uur aanhoudt. Tijd genoeg dus om je te vermaken met je partner. De effecten van Sex Opium Liquid zijn uitgebreid: het maakt je geiler, zorgt oor meer energie en stimuleert de doorbloeding rondom de erogene zones. Het resultaat: meer én lekkerdere seks.

Sex-E Libido Capsules

Dit kruidenmengsel is speciaal ontwikkeld om het libido een boost te geven, maar het zorgt ook voor meer bloedtoevoer naar de geslachtsdelen én verhoogt je uithoudingsvermogen. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een spannend en uitbundig seksleven. In de capsules zitten onder andere Horny Goat Weed en Spanish Fly, beiden ingrediënten die lustopwekkend werken. Neem één of twee capsules ongeveer driekwartier voor jij en je partner van start willen gaan, en je tilt je seksleven zonder twijfel naar een hoger niveau. Gebruikers van deze capsules zweren erbij, en misschien behoor jij binnenkort ook wel tot die groep! =

Viafemme

Hoewel veel vrouwen vaak wel zin hebben in seks, werkt het ‘daar beneden’ niet altijd even goed mee. Voor een fijne sekservaring is het immers nogal belangrijk dat je als vrouw goed vochtig bent. Daarvoor is Viafemme op de markt gebracht en zelfs door het tv-programma Spuiten en Slikken als beste getest uit de bus gekomen. De capsules zorgen voor een betere doorbloeding van de vrouwelijke geslachtdelen, waardoor seks intenser wordt en je er nog meer van kunt genieten. Heb jij dit bijzondere product al eens geprobeerd?

Energy Caps for Men

Deze energiecapsules zijn op de markt gebracht voor mannen die het tussen de lakens graag wat langer volhouden. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zul je ongetwijfeld merken dat je langer kunt genieten van intieme momenten. In de capsules zitten onder andere cafeïne, vitamines B6 en B12, kardamonpoeder en havermeelextract. Het is volgens de fabrikant vooral de combinatie van deze ingrediënten die ervoor zorgen dat je als een Duracel-konijntje door kan blijven pompen. En het nóg langer volhouden, dat is iets wat we allemaal wel willen kunnen, toch? Een verpakking bevat vijf capsules, goed voor vijf intieme avonden!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.