opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Onderzoek: vrouwen hebben betere seks met marihuana op

cannabis seks

Liefhebbers van seks en cannabis opgelet: nieuw onderzoek wijst uit dat het gebruik van marihuana het seksleven van vrouwen een geweldige boost kan geven. Trek je zak wiet dus maar uit de kast, stop wat toppen in de grinder en roken maar! Of nog beter: verdampen maar! Wist je namelijk dat het verdampen van cannabis in een kruidenverdamper véél effectiever is dan het roken van een joint? Meer daarover in een latere blogpost! 

Aangenamere seks

In een studie, gepubliceerd in Sexual Health, vroegen onderzoekers van de Saint Louis University vrouwen om hun seksuele ervaring met en zonder marihuana vooraf te vergelijken. Van de bijna 400 deelnemers die meededen, beschreef 68 procent seks tijdens marihuana als ‘aangenamer’, 60 procent meldde een ‘toename in zin in seks’ en 52 procent vond een ‘toename in bevredigende orgasmen’. Dat zijn geweldige cijfers!

Onder de ondervraagden omschreef ongeveer 50 procent zichzelf als 'niet-marihuanagebruikers', met een algemene meerderheid die zich identificeerde als blank en heteroseksueel - cijfers die er vrij weinig toe doen lijkt ons, maar je mocht er maar in geïnteresseerd zijn... Het onderzoek stelt volgens experts een interessante oplossing voor de meer dan 80 procent van de vrouwen die zeggen dat ze niet gemakkelijk klaar kunnen komen. Daarnaast sluit het naadloos aan op eerdere studies over de combinatie tussen cannabis en seksueel genot.

Seksuele drang

Een vaak geciteerd onderzoek, in 1984 gepubliceerd in The Journal of Sex Research, vond bewijs dat marihuana bij ongeveer 66 procent van de ondervraagden 'verbeterde vrije ' gebruikte. De grootste soortgelijke studie werd gepubliceerd door Stanford University in oktober 2017, waarin ze meer dan 28.000 vrouwen en 22.000 mannen onderzochten om te zien of marihuanagebruik hun seksuele drang verminderde. Het resultaat was het tegenovergestelde: de onderzoekers concludeerden dat cannabisgebruikers ongeveer 20 procent meer seks hebben dan mensen die geen cannabis gebruikten.

Mocht je zelf fervent cannabisgebruiker zijn en ook het niveau van seksueel genot hebben zien stijgen, dan kunnen we je helaas nog niet vertellen wáárom cannabis zo’n effect heeft op het leven in de slaapkamer. "De vraag hoe marihuana tot deze positieve veranderingen in seksuele functie leidt, is onbekend", schrijven de auteurs van het onderzoek naar seksuele gezondheid . "Er is gepostuleerd dat het leidt tot verbetering van de seksuele functie door simpelweg stress en angst te verminderen. Het kan seksuele remmingen verminderen en het vertrouwen en de bereidheid om te experimenteren vergroten”, vervolgden ze. 

Stimuleer je zintuigen!

Bovendien wijzen de onderzoekers op het vermogen van marihuana om onze zintuigen te stimuleren, het gevoel van aanraking te vergroten en meer fysieke nabijheid aan te moedigen. Kortom: cannabis maakt de hele seksuele ervaring gewoon aangenamer, om welke redenen dan ook. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.