opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Trippen met de Hawaiian Baby Woodrose zaden

Trippen met de Hawaiian Baby Woodrose zaden

Trippen met de Hawaiian Baby Woodrose

Als je kijkt in ons assortiment LSA zaden, dan zie je de Hawaiian Baby Woodrose. Met deze zaden weet jij zeker dat je een intense psychedelische ervaring tegemoet gaat, mits je ze op de juiste manier gebruikt uiteraard. Hawaiian Baby Woodrose is zeer populair, en heeft ondanks de ‘schattige’ naam toch zeer krachtige effecten. In dit artikel gaan we daar iets dieper op in!

Het effect van deze zaden

Hawaiian Baby Woodrose bestaat uit de zaden van de Argyreia nervosa. Deze bevatten het natuurlijke tryptamine dat lyserginezuur heet (LSA). Net als de Morning Glory zaden, die je ook bij Dutch-Smart kunt kopen, behoort deze plant tot de Convolvulaceae familie. De Hawaiian Baby Woodrose zaden wekken een krachtige psychedelische ervaring op: als je slechts vier tot vijf zaden gebruikt, kun je tot wel acht uur heerlijk trippen.

LSA staat erom bekend dat het je bewustzijn verruimt, net als andere hallucinogenen. Wil je de wereld om je heen eens even helemaal anders bekijken, of je geest openstellen voor nieuwe ideeën? Dan bieden de Hawaiian Baby Woodrose zaden misschien wel precies de trip waar je naar op zoek bent.

Voorbereiding en gebruik

Omdat Hawaiian Baby Woodrose zaden sterke effecten kunnen hebben, is het van belang dat je de zaden altijd gebruikt in het bijzijn van een nuchter persoon. Mocht je trip dan toch niet helemaal lopen zoals je had gehoopt, dan heb je iemand bij je die je kan kalmeren. Ook als je last hebt van eventuele bijwerkingen, kan het fijn zijn om gezelschap te hebben.

Verwijder allereerst de nog aanwezige schilletjes. De Hawaiian Baby Woodrose zaden kun je vervolgens vermalen met een koffiemolen. Doe ze in een kopje en giet er wat heet water overheen (niet kokend). Laat het mengsel minstens 1,5 uur staan voordat je het vervolgens zeeft. Drink de vloeistof eerst op (liefst op een nuchtere maag!). Een half uur later kun je de pulp nog opeten, of je kunt het gewoon weggooien. Dat hangt af van wat je zelf fijn vindt. Drink de thee die je gemaakt hebt langzaam op: zo verminder je de kans op misselijkheid.

Ga je de Hawaiian Baby Woodrose zaden voor het eerst nuttigen? Begin dan met een kleine dosis, van twee of drie zaden. Een volgende keer kun je dan met de ‘gewone’ dosis aan de slag.

Bijwerkingen

Door het kauwen van de zaden kun je last krijgen van onder andere misselijkheid en last van je maag. Als je alleen de thee drinkt, zul je hier over het algemeen minder snel last van krijgen. Ook verwijde pupillen en duizeligheid kunnen aan de orde zijn.

Heb je nog vragen over het gebruik van Hawaiian Baby Woodrose voor je ermee begint, of wil je meer weten over het bestellen? Neem dan gerust even contact op! Je bereikt ons via support@dutch-smart.nl of 085-7827555.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.