opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Maak zelf je eigen magic truffels met onze truffle growkits

magic truffle growkit

Toch één van de grote voordelen van wonen in Nederland: het relaxte beleid omtrent sommige drugssoorten. Ons kikkerlandje stond wel even op z’n kop toen de verkoop van paddo’s verboden werd, maar al snel klaagde niemand meer, want gelukkig waren daar onze vertrouwde magic truffels nog. En die paddo’s, die kun je wél gewoon legaal zelf blijven kweken. Maar terug naar die truffels, want ook die kunnen je een trip van jewelste bezorgen. In een eerdere blog vertelden we je al over de verschillen en overeenkomsten tussen paddo’s en magic truffles. Beide bevatten namelijk de psychedelische verbinding psilocybine. En wat dat stofje doet? Je flink laten trippen dus! Even een paar uur lang in een paar dimensies tegelijk, de werkelijkheid is opeens anders dan anders en inzichten waar je altijd al naar opzoek was vallen plots allemaal op hun plek.

Kweek je eigen truffels

Je kunt natuurlijk in onze online smartshop terecht voor kant-en-klare porties truffels. In onze magic mushroom shop vind je op dit moment om precies te zijn 10 verschillende soorten, en dan rekenen we de magic truffle microdoseer verpakking nog niet eens mee. Voor sommigen is zo’n ready-to-use verpakking echter niet wat ze zoeken: ze zijn in the long run duurder én je hebt niet zelf in de hand wat je nou tussen je kiezen fijnmaalt (succes daarmee, trouwens…). Hoewel we per product goed proberen uit te leggen welke truffels welk effect opwekken, is het toch altijd maar even uitproberen wat bij jou de effecten zullen zijn. Wanneer je in staat bent om je eigen truffels te kweken en te testen, dan ben je in elk geval zeker van het productieproces en daarmee vertrouwd met wat je opeet.

Kortom: genoeg redenen om zelf je truffels te kweken. En zelfs liefhebbers van onze kant-en-klare verpakkingen vinden het meestal enorm leuk om zelf eens aan de slag te gaan om homemade truffles te creëren. Daarom hebben we bij Dutch Smart een uitgebreide collectie van truffle growkits in ons assortiment. Nog leuker nieuws: als je één kit koopt, doen we er één gratis voor je bij. Dan kan je het kweekproces bijvoorbeeld tegelijkertijd met een maat starten, en tips en tricks uitwisselen voor het beste resultaat. Je kunt kiezen uit zes soorten truffels, welke ieder variëren qua sterkte en effecten. De één veroorzaakt volgens ervaringsdeskundigen bijvoorbeeld meer visuals en de ander een overweldigend gevoel van extase. Welke kit je ook kiest, je gaat er ongetwijfeld van spacen. Daar zorgt die psilocybine wel voor!

Hoe werkt de magic truffle growkit?

Even een korte uitleg van wat je kunt verwachten als je één van onze truffle growkits aanschaft. Het is geen rocket science, je hoeft geen kennis te hebben van psychedelica om de sclerotia (truffels zijn geen paddenstoelen) succesvol te laten volgroeien. Hoe dat komt? Nou, je hoeft eigenlijk enkel de deksel van het binnenste doosje af te halen, om het vervolgens wat tijd te geven tot de truffels beginnen te groeien. Na een aantal dagen leg je de inhoud van het binnenste doosje in de buitenste doos. Vervolgens spoel je de truffels schoon en kun je direct aan je trip beginnen. Mocht je de truffels toch willen bewaren, doe dit dan maximaal voor een paar weken op een droge, donkere en koele plek. 

Eerste keer?

Omdat iedereen anders reageert op psychedelica, en je trip ernstig beïnvloed kan worden door bijvoorbeeld je gemoedstoestand, adviseren we de onervaren gebruiker altijd om eerst goed in te lezen over wat magic truffles nou precies zijn, en wat het stofje psilocybine nou allemaal met je doet. Heb je een succesvolle ervaring overgehouden aan je laatste? Dan kun je ervoor kiezen om de dosis truffels wat te verhogen. In onze kennisbank vind je allerlei info over deze stoffen en wat ze met je doen. Nooit verkeerd om deze info te raadplegen dus!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.