opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Optimaal trippen met de Mindfold

Optimaal trippen met de Mindfold

Optimaal trippen met de Mindfold

Ken je een blinddoek, de zogeheten ‘blindfold’? Speciaal voor mensen die ongestoord willen trippen is er nu ook de ‘mindfold’! Dit product werd ontwikkeld door psychedelisch kunstenaar Alex Grey. Hij had nog niet zozeer in gedachten dat je dit voor trips kon gebruiken: hij ontwikkelde de Mindfold om je ogen mee te kunnen bedekken tijdens het mediteren of relaxen, zodat je geen last zou hebben van licht.

Wat is de Mindfold en wat doe je ermee?

De Mindfold is dus een bril, die heel veel wegheeft van zo’n slaapmasker. Dat zie je wel op onderstaande afbeelding. Je kunt je ogen gewoon blijven openen terwijl je deze bril op hebt, en het paar oordopjes dat je erbij krijgt zorgt ervoor dat je nauwelijks meer iets hoort van buitenaf. Je kunt je voorstellen dat dit goed werkt als je wil mediteren of slapen, maar dat ook de kans op een geweldige trip hiermee versterkt wordt!

Bij Dutch-Smart zeggen we het wel vaker: de kans op een bad trip wordt groter als je je in een lawaaierige omgeving bevindt, met veel drukte en mensen om je heen. Zeker als je zelf al onrustig bent, is het lastiger om alles uit je trip te halen. Een bril als de Mindfold kan dan zeker helpen.

 Bestel de Mindfold eenvoudig online

Sommige stimulerende middelen bieden je echt een intense belevenis, met bijvoorbeeld hallucinaties, dromen en hele reizen door je onderbewustzijn. Hoe geweldig zou het zijn als je compleet nergens door afgeleid wordt, maar alleen alles ziet dat zich in je hoofd bevindt tijdens zo’n trip? Voor €16,25 koop je de Mindfold eenvoudig online bij Dutch-Smart. Zoals gezegd bestaat het product uit de bril zelf en oordopjes, zodat je zeker weet dat je van zowel licht als geluid geen last hoeft te hebben.

Heb je nog vragen over dit product? Stel ze dan even persoonlijk, via 085-7827555 of via support@dutch-smart.nl. We helpen je graag verder!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.