opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Poedersupplementen kopen bij Dutch-Smart

Poedersupplementen kopen bij Dutch-Smart

Poedersupplementen kopen bij Dutch-Smart

(Voedings)supplementen zijn er in allerlei soorten en maten. Je kent bijvoorbeeld vast de capsules en de vitaminepillen, die veelal bedoeld zijn om je extra vitamines en mineralen te bieden omdat je die in het dagelijks leven misschien niet allemaal binnenkrijgt. Of misschien wil je een bepaald aspect wat meer aandacht geven, zoals je nachtrust of je weerstand. Naast deze voorbeelden zijn er ook poedersupplementen, letterlijk supplementen in poedervorm.

Waarom in poedervorm?

Niet iedereen vindt het prettig om pillen of capsules te slikken. Sterker nog, sommige mensen lukt het niet eens om supplementen op deze manier in te nemen. Het is dan extra prettig als je een poedersupplement kunt innemen, dat je gewoon kunt mengen met een drankje dat je lekker vindt. Zo krijg je voldoende van de gewenste vitamine of stof binnen, zonder dat je een nare nasmaak proeft of moeite hebt met slikken.

Ons assortiment

In ons assortiment vind je enkele handige poedersupplementen. We lichten graag iets voor je uit.

Cafeïne - Cafsmart

De naam van dit supplement zegt het al enigszins, het gaat hier om de stof cafeïne. Deze opwekkende stof heeft onder andere invloed op de stofwisseling, en stimuleert de ademhaling en hartslag. Dit product heeft geen toegevoegde suikers, smaak-, geur- of kleurstoffen: het gaat om cafeïne in de

meest zuivere kwaliteit. Dit supplement neem je bij voorkeur tijdens een maaltijd in, met een ruime hoeveelheid vloeistof.



 



Inositol - Inosmart

Inositol wordt vaak gebruikt om voedingsmiddelen een betere structuur te geven. Deze stof maakt onderdeel uit van het vitamine B-complex, en is van zuivere kwaliteit. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 1000 - 3000 mg, die je inneemt met een ruime hoeveelheid vloeistof. Bij deze stof is het van belang dat je dit slechts een korte periode gebruikt, en dat je de maximale portie per dag niet overschrijdt.


 


Manitol - Manismart

Manitol is een natuurlijke zoetstof die 0,7 keer de zoetigheid van suiker bevat. Het wordt ook gebruikt als antiklontermiddel en vulstof in voedingsmiddelen. Hiervan neem je maximaal 9 gram per dag in, ook weer met een ruime hoeveelheid vloeistof. Zorg ervoor dat je niet meer inneemt dan de aanbevolen hoeveelheid.




Lees altijd goed de bijsluiter

Voordat je voedingssupplementen gaan gebruiken, welke dan ook, is het van belang dat je goed de bijsluiter leest. Let ook op de houdbaarheid van het product. Voedingssupplementen als hierboven omschreven koop je eenvoudig online bij Dutch-Smart. Heb je vragen over de supplementen, of over hoe je ze gebruikt? Neem dan gewoon even contact met ons op, via support@dutch-smart.nl of 085-7827555.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.