opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1683 reviews

Staan al je vrienden de hele dag door te dampen en ben je nieuwschierig geworden naar hoe dat nou eigenlijk is? Of ben je al langer een vaper en ben je simpelweg toe aan een nieuw model? Wat je reden ook is: wanneer je op zoek bent naar een draagbare vaporizer, dan zit je op Dutch-Smart helemaal goed! In de afgelopen weken hebben we namelijk weer maar liefst 19 nieuwe modellen aan ons assortiment toegevoegd. Met een keuze uit ruim 81 verschillende modellen in alle prijsklassen zit er dus altijd wat voor je tussen. In dit artikel lichten we een aantal van de nieuwste modellen uit in onze vaporshop, maar je kunt natuurlijk ook hier klikken om al onze (nieuwe) vaporizers te bekijken.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Crafty+ Vaporizer

In een eerdere blogpost vertelden we je al waarom de Storz & Bickel Crafty tot de absolute top behoort van de draagbare vaporizers. Met de Crafty+ doet het merk er nog een schepje bovenop! De Crafty+ maakt gebruik van een gepatenteerde combinatie van convectie- en geleidingsverwarming - een technologie waarvan is bewezen dat hij uitblinkt in het gelijkmatig en efficiënt verwarmen van kruiden. Bovendien zorgt het krachtige verwarmingssysteem voor een uitzonderlijke luchtstroom die moeiteloos in te ademen is. De gemoderniseerde versie is met een formaat van slechts 11,0 x 5,7 x 3,3 cm één van de kleinste vaporizers die je zult vinden, maar verwarmt je damp tot je gewenste temperatuur in slechts 60 seconden - 30% sneller dan voorheen. Ja, hij lijkt misschien op het oude model, maar naast de sensationeel snelle verwarming is de Crafty+ ook uitgerust met een ingenieus koelelement dat de damp snel afkoelt tot een aangename temperatuur. Hij kost je een flinke 298 euro, maar het is de investering dubbel en dwars waard.

AirVape Xs GO

Zoek je een iets meer betaalbare vaporizer, maar wil je niet al teveel inleveren op gebied van kwaliteit? Neem dan eens een kijkje naar de nieuwe AirVape Xs GO: het ultra-draagbare kleine broertje van de AirVape X. De compacte vaporizer is eenvoudig te bedienen middels één knop: als je hem drie keer indrukt, dan schakel je de vaporizer in en is hij meteen tot je dienst. Door de knop ingedrukt te houden, wissel je tussen de verschillende temperaturen. Geen fancy OLED-schermen met touchscreen dus, maar gewoon een eenvoudige manier voor vapers die niet al teveel poespas nodig hebben. Het is een ideale vaporizer voor de nog niet doorgewinterde dampers en biedt je genoeg mogelijkheden om met vapen van start te gaan. Het apparaat heeft een robuust design, maar is tegelijkertijd zo licht als een veertje. In totaal zijn er 5 temperatuurinstellingen mogelijk: 180, 190, 200, 207 en 215 °C. Heb je als beginnende vaper echt meer nodig? Wij denken van niet! Je hebt de AirVape Xs GO al voor 69 euro in huis. Koopje, toch?

Atman Starlight

Nóg zo'n betaalbaar model! Met een prijskaartje van 79 euro is de Atman Starlight dus net iets duurder dan de AirVape Xs GO, maar biedt hij dezelfde kwaliteit vape-ervaring in een net ander jasje. Of je nu droge kruiden of concentraten gebruikt, deze vaporizer weet er hoe dan ook raad mee. Het gebruik is dan ook rete-simpel: je stopt je kruiden in het metalen 'mandje', ook wel de heating chamber genoemd, en activeert de vaporizer door vijf keer op de voorste knop te drukken. Door steeds weer op de knop te drukken kun je switchen tussen vier temperatuurniveaus, namelijk 160, 194, 210 en 260 graden. De eerste twee levels zijn voor droge kruiden en de hoogste twee voor concentraten. Naast de single-button heeft de Atman Starlight ook een handig LED-lampje die aangeeft wanneer je vaporizer op de juiste temperatuur is. Vapen maar!

Flowermate Pure Hit

Wil je zowel droge kruiden, concentraten én E-liquids verdampen? Dan zit je met de Flowermate Pure Hit helemaal goed. Deze vaporizer wordt door velen ook wel gezien als een combinatie tussen een waterpijp en een vaporizer. Mensen die al bekend zijn met Flowermate weten dat het merk voortdurend voorop loopt als het aankomt op het gebruik van nieuwe technologieën. Een ondermaats presterende vaporizer? Nee, die maakt het merk niet. De Pure Hit is gemaakt van roestvrijstaal en glas en werkt op een verwisselbare batterij - handig als je onderweg zonder power zit. Dankzij het systeem tegen damplekkage verlies je zelfs niet de minste hoeveelheid van de geproduceerde damp en middels een mooi systeem kun je de damp ook nog eens filteren met water of e-vloeistof om aroma's toe te voegen. De aanwezige waterkamer zorgt voor een snelle afkoeling van de damp, zodat het vapen ook nog eens lekker comfortabel is. Leuk detail: de kamer van de Pure Hit verandert van kleur naarmate de temperatuur verandert. Is hij rood? Dan is het tijd om te vapen. Kosten: 139 euro.

Ghost MV1 Gold

Vind je al die 'standaard' zwarte blokken of pijpjes maar niets voor het design van je vaporizer? Zeg dan maar hallo tegen de Ghost MV1! Dit bijna buitenaardse apparaat combineert een verbluffend design met geweldige prestaties. Het produceert fenomenale dampwolken die vaak worden vergeleken met die van high-end desktop vaporizers. Het ding past perfect in je handpalm en beschikt over een speciale convectieverwarming die zorgt voor een optimale kwaliteit van je damp. Dit type verwarming is ook nog eens uniek in de MV1 omdat het vrijwel onmiddellijk opwarmt en ook nog eens alleen gebeurt wanneer het wordt gebruikt. On-demand verwarming dus. De ingebouwde diffuser zorgt dat de hitte gelijkmatig verdeeld wordt en het effectieve koelsysteem zorgt ervoor dat de geproduceerde damp heerlijk koel is wanneer je het inhaleert. Dankzij het verwisselbare, oplaadbare battery pack kun je daarnaast urenlang achter elkaar vapen. Perfect voor op festivals of weekendjes weg. Kortom: De Ghost MV1 is een geweldige vape voor dampers die waarde hechten aan kwaliteit én design. Kosten: 285 euro.