opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

African Dream Herb – levensechte dromen en ‘contact met de spirituele wereld!’

african dream herb levensechte dromen

De African Dream Herb was één van de best bewaarde geheimen van Afrika. Hier werd het al duizenden jaren door sjamanen gebruikt om een ​​verhoogd bewustzijn te ervaren tijdens het dromen, wat leidt tot opmerkelijk levendige en zelfs toekomstvoorspellende dromen. Inheemse sjamanen en genezers hebben altijd erkend dat dit kruid hen verbond met een dieper aspect van zichzelf en hun voorouders die al lang verdwenen zijn, maar niet zijn vergeten.

Maar tijden veranderen, en niet alleen inwoners van Afrika kunnen deze mystieke effecten ervaren. Anno 2019 kan namelijk iedereen kennis maken met de African Dream Herb, dat in wetenschappelijke kringen ook wel Entada Rheedii wordt genoemd. Dus als je je dromen graag wilt verdiepen, lucide wilt leren dromen of toekomstvoorspellende visioenen wilt creëren, dan ben je hier aan het juiste adres. We gaan dieper in op hoe het kruid werkt, hoe je het veilig kunt gebruiken én wat je ervan kunt verwachten.

Waar komt het vandaan en hoe wordt het gebruikt?

De African Dream Herb komt van de zaden van de Entada rheedii-boom, die inheems is in de Zuid-Afrikaanse regio en andere delen van de wereld, van Australië tot Azië. Het voordeel van de Entada rheedii-boom is dat het een meerjarige plant is, wat betekent dat je hem maar één keer hoeft te planten en nog vele jaren kunt oogsten, wat goed nieuws is voor Dutch-Smarters met groene vingers.

De African Dream Herb heeft glanzende, donkere donkerbruine zaden waardoor het op chocolade lijkt. Hoewel plat, kan elk zaad eigenlijk zo groot worden als een volwassen hand. De zaden zijn mooi en worden vaak gedragen als hangers of talismannen aan een ketting of enkelbandje. De zaden zijn dus niet alleen bijzonder qua effect, maar ook nog eens droomachtig mooi qua uiterlijk. 

Om diepere en intensere dromen te ervaren, zouden inheemse sjamanen de zaden van de Afrikaanse droomkruidplant drogen en ze vervolgens vermalen tot een kruidenpoeder. Het poeder wordt vervolgens met een pijp gerookt vlak voor het slapengaan om de effecten te realiseren. Je kunt het poeder ook als thee consumeren voor hetzelfde effect, en in sommige gevallen wordt er zelfs op de zaden gekauwd. 

Effecten van het Afrikaanse droomkruid

In het begin voel je je misschien een beetje slaperig na het roken van de African Dream Herb, maar dit heeft geen invloed op je bewustzijn tijdens de droomstaat. De zaden zijn perfect om je te helpen ontspannen van je geest en lichaam, zodat het gemakkelijker voor je is om in slaap te vallen en in de droomstaat te komen. Heb je altijd al lucide willen dromen en volledige controle willen hebben over je nachtelijke avonturen? Dan zou African Dream Herb daar perfect voor zijn.

Veel mensen die het kruid hebben gebruikt, worden wakker met meer energie en helderheid vanwege de rustgevende slaap die het mogelijk maakt. De slaapkwaliteit verbetert maar je bent ook beter in het onthouden van de dromen die je hebt gehad. Je dromen worden realistisch en het voelt alsof je ze ervaart in het echte leven. Sommige gebruikers zeggen dat deze manier van slapen je ook meer controle geeft over je eigen leven. Je dromen zijn lang en levendig en voorzien je van bepaalde diepe levenslessen waar veel gebruikers enorm veel baat bij lijken te hebben. 

Maar daar blijft het niet bij. African Dream Herb wordt wereldwijd voor nog vele andere effecten gebruikt. In Azië wordt bijvoorbeeld een pasta gemaakt van de bladeren, schors en wortels gebruikt om wonden schoon te maken en brandwonden te behandelen. Thee gemaakt van de hele plant wordt gebruikt om de bloedcirculatie naar de hersenen te verbeteren en de na-effecten van een beroerte te genezen. De schors wordt hier ook gebruikt om diarree, dysenterie en parasitaire infecties te behandelen. In Australië worden de zaden uitgeloogd in water om giftige secundaire metabolieten te verwijderen, waarna ze worden gekookt en geconsumeerd als groente. 

Benieuwd geraakt?

Lijkt het jou ook geweldig om diepere, intensere dromen te hebben? Om lucide te dromen en om al je dromen te kunnen onthouden? Dan is het uitproberen van African Dream Herb zeker geen overbodige luxe. Lees hier ook over ‘droomkruid’, een ander super effectief kruid voor dezelfde effecten. Slaap lekker! 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.