opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Verdamp dit bijzondere kruid en ervaar de wildste lucide dromen!

droomkruid lucide dromen vaporizer

Heb je altijd al lucide willen dromen? Dan ben je niet alleen. Personen die lucide kunnen dromen hebben de mogelijkheid de meest bijzondere ervaringen te beleven wanneer ze ‘s nachts in hun bed liggen. Hun dromen zijn levensecht en daarnaast zijn deze zogenaamde Lucid Dreamers in staat hun dromen te sturen, zodat ze vrijwel alles in deze droomstaat zelf kunnen inrichten en bepalen. Hoe tof is dat?! Nu vereist het best wat werk om dit kunstje te leren, maar gelukkig voor ons zijn er een aantal natuurlijke kruiden die ons een handje kunnen helpen. De meest bekende is Calea Zacatechichi, beter bekend als droomkruid. In dit artikel vertellen we je hoe het verdampen van droomkruid in je vaporizer jou ook kan helpen lucide te leren dromen!

Waarom droomkruid verdampen?

Droomkruid - dat klinkt nogal sprookjesachtig, nietwaar? Nou, dat is ook precies waar dit kruid voor zorgt: het geeft je de mogelijkheid de deuren tot de droomwereld wagenwijd open te zetten! Calea zacatechichi, of Calea Z in het kort, wordt ook wel het blad van god genoemd. Het heeft een aantal verrassende effecten op de manier waarop we dromen en het zorgt voor zeer visuele dromen die levensecht aanvoelen. 

Lokale Mexicaanse groepen gebruikten het kruid al vele honderden jaren geleden om visioenen op te roepen tijdens het dromen. Sjamanen rookten de bladeren of dronken er thee van, vlak voor het slapen gaan. Anno 2019 hebben we gelukkig effectievere methoden om droomkruid te nuttigen. Het verdampen van droomkruid in je kruiden vaporizer is namelijk dé manier om de effecten van Calea Z te maximaliseren. Wisten die sjamanen dat vroeger maar! 

Het visionaire kruid wordt overigens ook voor tal van andere gezondheidsvoordelen gebruikt. Droomkruid kent in zijn lange geschiedenis onder andere gebruiken als eetlustopwekker, reinigingsmiddel, kalmerende stof, laxeermiddel en voor de behandeling van diarree, koorts, huiduitslag, gezwollen hoofdhuid en hoofdpijn. Toch is het effect op onze droomstaat het effect wat de meeste gebruikers van calea nastreven. 

Alhoewel meerdere studies hebben aangetoond dat het kruid herinneringen over dromen en de helderheid en levendigheid van dromen kan vergroten, is het belangrijk om te begrijpen dat Calea Z geen magisch lucide droomsupplement is, maar eerder een sterke droombooster. Dat betekent dat het niet zo is dat wanneer je één keer Calea in je vaporizer stopt, dat je direct lucide zal dromen. Het voordeel van de plant is juist dat het resulteert in extreem heldere dromen, die luciditeit kunnen veroorzaken. Het is dus wel van belang dat je al enige kennis hebt van lucide dromen, en dat je weet hoe je in je dromen dient te reageren op bepaalde stimuli. 

Calea Z in je vaporizer: méér en intensere dromen

Een van de bekendste effecten van droomkruid, is dat het het aantal dromen dat je gemiddeld hebt, vergroot. Of tenminste: het aantal dromen dat je daadwerkelijk onthoudt zal worden vergroot. Dat is namelijk waar de meeste mensen geen erg in hebben: dromen doen we allemaal, maar er zijn maar weinig mensen die ook echt de dag erna hun dromen weer helder voor zich kunnen halen. Droomkruid helpt je met het beter herinneren van je dromen, iets wat cruciaal is bij het leren van lucide dromen. Het is vooral de combinatie van effecten die zo gewild is onder gebruikers van Calea Z: je onthoudt je dromen beter, maar ze zijn ook nog eens levendiger.

Het verdampen van droomkruid zorgt voor een redelijk snel effect. Daarom is het een goed idee vlak voor het slapen gaan het droomkruid in je vaporizer te stoppen en het kruid op te warmen. De effecten zullen spoedig merkbaar zijn: al bij het inslapen zul je merken dat je gekke kleuren, vormen en lijnen in elkaar zult zien overgaan. Deze visuele manier van inslapen is echter pas het begin, want vooral de dromen die volgen zijn redelijk bijzonder te noemen. Er is eigenlijk maar één manier om erachter te komen wat calea met jouw dromen doet, en dat is door het te proberen.

Hoe verdamp je droomkruid?

Wil je droomkruid uitproberen? Dan zijn er een aantal verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Een van de meest gebruikelijke manieren om het droomkruid te nemen, is door de (vermaen) bladeren in een oprolbare sigaret te roken. Een andere populaire manier om droomkruid te nuttigen is door het zetten van Calea zacatechichi-thee. 

In dit artikel zal de focus echter liggen op het verdampen van droomkruid in je kruiden verdamper. Dit kan zowel met het droge kruid, maar ook met een krachtiger extract. We raden echter aan om te beginnen met een kleine dosis en uit te proberen welke dosis voor jou persoonlijk werkt. Merk je vrij weinig? Dan kun je de dosis iets verhogen tot de effecten merkbaarder worden. Wel melden we daarbij dat grote doses calea misselijkheid kan veroorzaken. Wanneer je Calea in een vaporizer verdampt, heb je minimaal 0,1 gram nodig. Bij oraal gebruik (op een lege maag) heb je 0,5 tot 1,0 gram nodig,  afhankelijk van je lichaamsgewicht. 

Al met al is droomkruid een geweldig kruid om eens uit te proberen in je verdamper! Het kruid helpt je volledig tot rust te komen en bezorgt je vervolgens de meest visuele en bijzondere dromen die je ooit hebt meegemaakt!

Deel je ervaringen!

Heb je zelf weleens droomkruid geprobeerd en wil je je ervaringen met ons delen? Stuur dan een mail naar redactie@dutch-smart.nl en wie weet lees je jouw ervaring binnenkort terug op onze website! Natuurlijk kun je ook je ervaringen op de productpagina zelf met andere gebruikers delen. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.