opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Zit je in een bad trip? De Mister Maka tripstopper brengt uitkomst

bad trip stopper

Trippen als gevolg van psychedelica, dat kan op twee manieren uitpakken. In het ideale scenario verlies je alle gevoel van realiteit maar ervaar je dit vooral positief. Alle prikkels zijn mooier, intenser, je voelt je één met de natuur en begrijpt moeder aarde. Goede gesprekken met vrienden, diepgaande inzichten en uiteraard mogen de nodige lachkicks niet ontbreken. Psychedelica kunnen je naar een hoger niveau tillen, een andere dimensie, een wereld waarin alle vragen des levens opeens gemakkelijk te beantwoorden zijn. Daarom houden we bij Dutch-Smart zoveel van psychedelica zoals peyote en magic truffels (heb je bijvoorbeeld onze truffle growkits al gespot?). 

Het nadeel van psychedelica

Máár, psychedelica kan ook een keerzijde hebben. Het grote nadeel van psychedelica is dat zowel je gemoedstoestand als je omgeving een significante invloed kunnen hebben op hoe jij je trip ervaart. En in het ergste geval betekent dat dat je in een bad trip terecht komt. Dat hoeft niet het einde van de wereld te betekenen, maar het kan wel héél beangstigend en vervelend zijn. Zo komt het tijdens zo’n bad trip voor dat je onaangename sensaties, hallucinaties en gedachten ervaart. 

Deze bad trips variëren overigens enorm in intensiteit. Zo kunnen ze in sommige gevallen zelfs maar enkele seconden duren in de vorm van negatieve gedachten die niet weg lijken te gaan, maar ook enkele uren wanneer je er niet ‘uit’ weet te komen. En omdat je tijdsperceptie ook nog eens verstoord raakt wanneer je onder invloed bent van psychedelica, lijkt het wel of zo’n bad trip nooit meer overgaat, wat nog eens extra paniek kan veroorzaken. Je humeur verandert tijdens zo’n bad trip drastisch en gevoelens van angst en verdriet en paranoia kunnen stijgen tot ongekende hoogten. Niet bepaald een pretje...

De oplossing: De Mister Maka tripstopper

Natuurlijk hebben we als aanbieder van tal van psychedelica óók een oplossing voor zo’n bad trip. Nou ja, voor zover het mogelijk is echt volledig uit een bad trip te geraken natuurlijk. De effecten van psychedelica compleet uitschakelen, dat is niet mogelijk. Maar het is wel mogelijk de trip te ‘versnellen’ of een bad trip om te zetten in positiviteit. Die oplossing? Dat is de Mister Maka Tripstopper.

Misschien wil je Mister Maka enkel bij je hebben als geruststellende gedachte in geval dat het mis gaat. Of je hebt Mister Maka daadwerkelijk nodig omdat je in een bad trip terecht bent gekomen. Je doet er in elk geval verstandig aan om de capsules in je buurt te hebben wanneer jij en je vrienden gaan trippen. De capsules zijn namelijk een combinatie van 500 gram maltodextrin en 500mg valeriaan, waardoor jij weer in staat bent om te aarden als de psychedelica je eventjes een leveltje te ver hebben gebracht.

Wat doet Mister Maka?

Omdat de capsules slechts uit twee ingrediënten bestaan, weet je precies wat je binnenkrijgt en hoef je je geen zorgen te maken over veel stofjes die allemaal een andere werking hebben op je lichaam. De maltrodextrin wordt in je lichaam omgezet in suiker, welke je hersenen gebruiken om beter te kunnen werken. Vanaf het moment dat jij begint met trippen, gaan je hersenen aan de slag met het terugkrijgen van de natuurlijke chemische balans. 

Door je hersenen van voeding te voorzien, gaat dit proces een stuk sneller. Dat doet de maltodextrin dus. Daarnaast is valeriaan een natuurlijk kalmeringsmiddel, welke jou helpt rustig worden en je paniekgevoelens of -gedachten tot een minima beperken. Zorg er dus voor dat je de capsules van Mister Maka in huis hebt wanneer je een trip gepland hebt. Voor verdere tips verwijzen we je graag naar onze eerdere blog waarin we je vertellen wat je moet doen tijdens een bad trip. Goed om eens door te lezen!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.