opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Condooms kopen: waar moet je op letten?

Condooms kopen

Condooms kopen: waar moet je op letten?


Condooms kopen: in de drogist vinden we het allemaal verschrikkelijk. Gelukkig kun je tegenwoordig ook gewoon online je condooms bestellen, en worden ze uiterst discreet bij je thuisbezorgd. Maar waar let je eigenlijk op als je condooms gaat bestellen? Kies je gewoon de eerste de beste, of moet je echt nog ergens rekening mee houden? Dat leggen we graag even aan je uit.

Waar kun je allemaal voor kiezen?


Condooms bieden belangrijke bescherming, niet alleen tegen ongewenste zwangerschap maar zeker ook tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Het is dus belangrijk dat je een goed, onbeschadigd condoom gebruikt tijdens het vrijen. Niet alle condooms zijn van dezelfde kwaliteit, maar het is lastig om te bepalen hoe hoog de kwaliteit is als je niet weet waar je op moet letten.

De meeste condooms van tegenwoordig worden gemaakt van latex. Latex is flexibel en dun, maar ook heel sterk. Dit zorgt ervoor dat je veilig kunt vrijen zonder veel van het gevoel te verliezen (voor de man). Er is van een klein aantal mensen bekend dat zij allergisch zijn voor latex: voor hen zijn er bijvoorbeeld kunststof condooms als alternatief.  Verder zijn er verschillende groottes, dat zul je ook zien in de sexshop van Dutch-Smart. Belangrijk bij het kiezen is dat je een condoom moet vinden dat goed aansluit, maar niet te nauw is. Dit kan even uitproberen zijn als je niet gewend bent condooms te gebruiken. Een ander belangrijk punt: let op de houdbaarheidsdatum! Als deze datum verstreken is, is de betrouwbaarheid van het condoom verminderd. Het is dan niet verstandig om het nog te gebruiken.

Condooms bestellen bij Dutch-Smart


Bij Dutch-Smart bestel je Pasante condooms van uitstekende kwaliteit. Je kunt kiezen uit verschillende maten, iedere verpakking bevat 144 stuks. Welke je ook besteld, ze worden altijd in een discrete verpakking bij je thuisbezorgd. Heb je vragen over de condooms die je bij Dutch-Smart kunt bestellen, of over de andere producten uit onze sexshop? Neem dan gerust even contact met ons op, via support@dutch-smart.nl of 085-7827555.
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.