opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

De Copelandia Cyanescens: één van de sterkste paddo’s ter wereld!

copelandia hawaiian

Spendeer jij je vrije tijd het liefst tussen de elfjes? Denk jij bij het woord truffels al lang niet meer aan die zeldzame delicatesse of heerlijke chocolaatjes? Is jouw bijnaam in je vriendengroep Mr. Mushroom? Als het antwoord op al deze vragen ‘ja’ is, dan hebben we goed nieuws voor je. Tot en met vrijdag 14 februari hebben we namelijk een geweldige aanbieding: onze Copelandia Hawaiian 1200cc Paddo Growkit kost nu tijdelijk slechts 49 euro! En waarom je deze speciale magic mushrooms absoluut eens uit moet proberen, dat gaan we je hier natuurlijk haarfijn uitleggen…

Paddo's, paddo's en nog meer paddo's...

Een snel kijkje door onze Paddoshop laat je zien dat er best wat verschillende soorten paddo’s en truffels te kweken zijn. Momenteel zijn er zelfs al meer dan 180 verschillende soorten schimmels bekend die de zogenaamde tryptamine-alkaloïden psilocybine of psilocine bevatten - de stofjes waar je zo lekker van gaat trippen. Deze omvatten onder andere Psilocybe (maar liefst 117 soorten), Gymnopilus (13 soorten), Copelandia (12 soorten) en nog een handjevol andere. 

De Psilocybe-soort is dus veruit de meest voorkomende, en dan in het bijzonder in de vochtige subtropische bossen van Mexico en Nieuw-Guinea. In Mexico vinden we namelijk maar liefst 44 verschillende soorten van deze familie ‘trip paddenstoelen’ - 39% van alle Psilocybe-soorten ter wereld. Mocht je dus denken dat het land alleen gekenmerkt wordt door taco’s en witte stranden, dan heb je het mis. Het is een zonder twijfel Paddoland nummer één te noemen en dus een perfecte vakantiebestemming voor alle psychonauten onder ons! 

Het zal je dan ook niet verbazen dat de meeste paddo growkits die we hier op Dutch-Smart verkopen, psilocybe growkits zijn. Dat is dan overigens ook zeker geen slechte keus: de verschillende soorten binnen deze familie schimmels bevatten hoge hoeveelheden psilocybine en ze zijn ook nog eens vrije eenvoudig te kweken. Maar wanneer je al meerdere van deze setjes hebt uitgeprobeerd en je toe bent aan iets sterkers, krachtigers en specialers, dan komt vrijwel iedere paddo-liefhebber uiteindelijk uit bij de Copelandia Cyanescens, naast de Psilocybe Azurescens één van de sterkste magic mushrooms ter wereld. 

De bijzondere Copelandia Hawaiian

Dus over welke paddestoel hebben we het nou precies? Om gelijk alle verwarring uit de wereld te helpen: de Copelandia Cyanescens kun je tegenkomen onder een aantal verschillende namen. Zo wordt de soort ook wel geclassificeerd als Panaeolus Cyanescens, maar is de Psilocybe Cyanescens weer een compleet andere paddenstoel. In veel onderzoeken worden de soorten afgekort met P. cyanescens, wat zoals je kunt verwachten voor aardig wat verwarring kan zorgen. En dan is de Copelandia Cyanescens ook nog bekend als ‘Copelandia Hawaiian’, zoals we hem hier in onze smartshop verkopen. 

Deze naam heeft hij natuurlijk niet zomaar. De Copelandia is waarschijnlijk in de vroege jaren 1800 geïntroduceerd op de Hawaiiaanse eilanden, hoewel het oorspronkelijk uit Azië lijkt te komen. Het waren uiteindelijk een stel veehouders die verantwoordelijk waren voor de migratie vanuit de Filippijnen richting de zonnige eilanden. En omdat de paddenstoel daar zó populair werden, kreeg hij na verloop van tijd dus de bijnaam Copelandia Hawaiian. Voordat dat gebeurde werd de soort echter eerst nog in Sri Lanka in 1871 geïdentificeerd als Agaricus Cyanescens en daarna als Copelandia Papilionacea lin de Filippijnen. (Volg je het nog?!)

"Gebruikersrapporten wijzen uit dat de Copelandia Hawaiian tot wel 5 keer sterker worden ervaren dan andere bekende paddo's"

De trip van je leven

Maar genoeg over de naam, want die kan je waarschijnlijk gestolen worden, nietwaar? Het is die bijzondere spirituele en extreem visuele trip waar je naar op zoek bent, en gelukkig zit je met de Copelandia wat dat betreft helemaal goed! Deze speciale magic mushroom bevat namelijk gemiddeld gezien een flink hogere dosis psilocybine en psilocine dan bijvoorbeeld de Psilocybe Cubensis paddenstoelen. Gebruikersrapporten wijzen uit dat ze tot wel 5 keer sterker worden ervaren!

Voor een normale dosis gebruik je ongeveer 5 tot 10 gram paddenstoelen, of als je kiest voor gedroogde paddenstoelen zo’n 1 tot 2 gram. Toch is de dosis niet voor iedereen hetzelfde. Twee gram gedroogde paddenstoelen worden door sommige paddo-liefhebbers bijvoorbeeld al als zeer intens ervaren, terwijl anderen er nog graag een schepje bovenop doen. Wat jou perfecte dosis is, dat is dus geheel afhankelijk van hoe je op de Copelandia reageert. 

Over de effecten van Copelandia Cyanescens hoeven we jou als psychonaut waarschijnlijk niet veel meer te leren, afgezien van het feit dat het simpelweg een héle sterke paddo is. Een psilocybine trip verandert je gevoel van ruimte en tijd, zorgt voor een extreem visueel spektakel en zorgt er daarnaast bij de meeste mensen ook nog eens voor dat ze zich na afloop een stuk lekkerder in hun vel voelen zitten. Ook is een boost in creativiteit niet zeldzaam, wat paddo’s en truffels in het algemeen een veelgemaakte keuze is voor grafische artiesten of bijvoorbeeld muzikanten. En als je er dan vanuit gaat dat een Copelandia trip nóg kleurrijker en specialer is, dan hoeven we je vast niet verder te overtuigen.

Probeer het zelf uit

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Copelandia Hawaiian en wil je direct beginnen met kweken? Neem dan snel een kijkje in onze paddo shop om de Copelandia kweekset te bestellen. Daar vertellen we je ook meteen hoe je de Copelandia het beste kunt kweken - want daar gaat net wat meer werk in zitten dan bij de gemiddelde paddo kweekset. Kost dus misschien wat meer tijd, maar we garanderen je dat je er geen spijt van zult krijgen. Hieronder hebben we vast een korte video voor je met instructies voor het kweken van deze speciale paddo's. Veel kweekplezier!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.