opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Houd je van vapen? Probeer eens een tafelmodel vaporizer!

tafelmodel vape

Stel je voor dat je een avondje een paar vrienden over de vloer hebt en je besluit je laatste gram wiet met je maten op te roken. Veel mensen rollen een joint en laten deze rondgaan tot iedereen tevreden (en met half gesloten ogen) voor zich uitkijkt. Maar nieuw is het tafelmodel vaporizer. Al eens uitgeprobeerd? Deze apparaten zorgen voor een waterpijp-achtige vibe, maar dan stukken moderner - en ze zijn met duizenden soorten kruiden en oliën te gebruiken! In dit artikel lees je de voordelen van een tafelmodel vaporizer - waarvan we er flink wat in ons assortiment hebben. Geloof ons: ook jij wil er één...

1. Tafelmodel vaporizers zijn een goede investering

Omdat tafelmodel vaporizers groter zijn dan de draagbare variant, zijn ze meestal ook gemaakt van duurzamer materiaal - vooral de meer hoogwaardige units. Door het sterke en dichte materiaal staan ze stevig, en gaan ze lang mee. Simpel gezegd, als je je geld in een vaporizer wilt stoppen waar je lang profijt van hebt, is het tafelmodel waarschijnlijk de geschikte keuze.

Een ander belangrijk aspect om te overwegen is de mogelijkheid om de vaper door te verkopen. Stel bijvoorbeeld dat je je tafelmodel vaporizer na een jaartje wel gezien hebt. Dan kun je deze gemakkelijker doorverkopen dan een draagbare vaporizer. Omdat ze zo duurzaam en betrouwbaar zijn, krijg je nog prima wat geld terug van de originele aankoopwaarde. De meest populaire varianten, zoals de Volcano, zijn een goed voorbeeld van een tafelmodel vaporizer die je voor een goede prijs kunt doorverkopen. Kortom: zelfs als je ooit helemaal klaar bent met dampen, doe je nog wat nuttigs met je vaporizer.

2. Ze zijn moeilijk om kwijt te raken

Het is gemakkelijk om een object dat je vasthoudt, kwijt te raken. Telefoons, sleutels, portemonnees; ze lijken soms eigen benen te hebben. Je tafelmodel vaporizer loopt niet weg. De unit is omvangrijk genoeg om te worden gezien en discreet genoeg om ‘m te accepteren als onderdeel van het interieur. Hetzelfde kan niet gezegd worden van een draagbare vaporizer. Je zult niet de eerste, en zeker niet de laatste, zijn die zijn draagbare vape-pen of E-sigaret in een auto, op een festival of wáár-dan-ook achterlaat. 

3. Een tafelmodel vaporizer is simpel in gebruik

Veel tafelmodel vaporizers bieden een nauwkeurige temperatuurregeling, waardoor je wordt voorzien van een goede vape-ervaring. En omdat tafelmodel vaporizer groter zijn dan de draagbare vaporizers, zijn de verwarmingselementen meestal ook groter en sterker. Sommige tafelmodel vaporizers zijn zelfs voorzien van een digitale temperatuurmeting, waardoor je precies weet op welke temperatuur je vaporizer werkt.

4. Tafelmodel vaporizers zijn gebruiksvriendelijker

In een groepsomgeving zijn de tafelmodellen veel efficiënter dan draagbare apparaten. Een tafelmodel-unit is een veel betere keuze wanneer je met vrienden bent en maakt het gemakkelijker om de hele groep de gewenste effecten te laten voelen. Als je de mogelijkheid hebt, zal een tafelmodel vaporizer het proces versnellen en cannabis (en andere kruiden en oliën) efficiënter kunnen laten verdampen tijdens je vape-sessie. 

Kortom: hoewel een draagbare vaporizer natuurlijk enorm fijn is zodra je de deur uit stapt, kun je thuis misschien maar beter genieten van een tafelmodel. Hij is steviger, gaat langer mee, werkt efficiënter en is ook nog eens lastig te verliezen - in tegenstelling tot je portable vaporizer. Tijd om te dampen! 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.