opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Snel een jointje rollen? Kies voor onze handige cones! 

jointje draaien cones

Oke, we geven het meteen toe, de doorgewinterde smoker kan dit artikel misschien wel meteen overslaan. Wanneer jij het draaien van een jointje al lang en breed onder de knie hebt, heb je vast geen interesse in cones. Of toch wel? We zijn niet helemaal achterlijk bij Dutch-Smart. Ook degenen die 420 praktisch op hun voorhoofd hebben staan, kunnen nog verrast worden. Lees dus toch maar even verder, want ongetwijfeld zit er ook wat voor jou tussen.

De giga cone voor de ervaren smoker

Check bijvoorbeeld onze cone van 28 centimeter lang! Tja, op speciale gelegenheden moet ook de echte smoker zichzelf van iets bijzonders kunnen voorzien toch? Sowieso lachen om deze jonko aan te steken en te delen met vrienden. Geen discussie meer over ‘puff, puff, pass’ of de ‘3 hit rule’, voor iedereen ganja in overvloed. Wij van Dutch-Smart zijn benieuwd hoeveel mensen je nodig hebt om de cone van 28 centimeter in één sessie op te roken, en nog aanspreekbaar te zijn.

Nog veel meer cones...

We hebben dit artikel nu ingezet op de fervent jointjesroker. Maar we zijn ons ook bewust van het feit dat het draaien van een jointje niet voor iedereen is weggelegd. Het vergt in elk geval een goede leraar, veel oefening én doorzettingsvermogen voordat er wat rookbaars uitkomt. Ontbreekt het bij jou aan één van deze variabelen? Dan is een cone in een normaal formaat perfect voor jou. Het concept is simpel: wij leveren jou de behuizing van een joint, en het enige wat jij nog hoeft te doen is deze vullen met tabak en hasj of wiet. Dankzij het handige vulschepje gaat dit hartstikke gemakkelijk en zonder knoeien, aan het eind even aanstampen en roken maar.

Waarom geen voorgedraaide joint van de shop?

Wij snappen het wel hoor, als beginnende roker denk je misschien wel ‘ik kan toch net zo goed een voorgedraaide halen bij de shop?’. Kan, natuurlijk, maar wees wel alert op het feit dat deze toeters vaak behoorlijk sterk zijn, en vooral de beginnende roker in een andere dimensie kunnen laten belanden. De wiet die in voorgedraaide joints zit is vaak gekweekt met groeimiddelen en soms ook andere chemicaliën die héle sterke wiet oplevert voor een lage productieprijs. Als je niet goed bent in draaien en nog maar net begonnen bent met smoken, kun je daarom beter een cone vullen met een ‘biologische’ wiet die je zelf kunt doseren. 

Bestel een cone en ontvang spaarpunten voor al je bestellingen op Dutch-Smart

Was Dutch-Smart nog niet jouw favoriete online smartshop? Dan is ‘ie dat na het lezen van dit artikel sowieso wel. Op onze website bedanken we al onze klanten voor hun support, én belonen we ze. Dat doen we door middel van een puntensysteem, waarmee je (zoals de naam al zegt) spaarpunten kunt verdienen die je vervolgens in onze webshop weer kunt besteden. Goed idee? Ja, dat dachten wij ook.

Hoe spaar je punten?

Er zijn een aantal manieren waarop je punten kunt sparen. Uiteraard door een aankoop te doen in onze webshop. Elke euro die je uitgeeft in onze shop levert je namelijk tien punten op. Wanneer je onze shop aanraadt bij één van je maten, en diegene een bestelling van meer dan dertig euro plaatst, krijg je in één klap 250 punten. Tot slot krijg je ook nog eens vijf punten bij elk uniek bezoek aan onze website. 

Zo bouw je dus snel punten op waarmee je een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders uit kunt zoeken. Sowieso stoppen we bij elke bestelling een gratis aansteker van Dutch-Smart bij je pakket. Mocht je een keer meer dan vijftig euro besteden, dan belonen we je met een vette Dutch-Smart grinder. Want een jointje draaien wordt een stuk chiller wanneer je een goede grinder in de buurt hebt...

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.