opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

De top 7 celebrities die niet meer zonder hun vaporizer kunnen!

verdampen

Vapen is helemaal hot. Velen zien het gebruik van een E-sigaret of een vaporizer als de natuurlijke evolutie van de normale sigaret. Het schijnt gezonder te zijn, de beschikbare smaken zijn eindeloos en het gebruiksgemak is ongekend. Maar zin in één hijsje van je sigaret? Dan zal je toch een hele sigaret op moeten steken. Met een vaporizer neem je simpelweg een haaltje en stop je hem weer weg. Ook in celebrity-world is vapen inmiddels helemaal ingeburgerd. In dit artikel 7 van de grootste bekendheden die niet meer zonder hun vaporizer lijken te kunnen!

Katy Perry

Ze zong ooit ‘I kissed a girl and I liked it”. We kunnen ons alleen maar voorstellen dat het nóg lekkerder was geweest als de twee net een heerlijke smaak vaporizer hadden gebruikt! De zangeres is niet bepaald bang om haar liefde voor vaporizers te showen. Zo werd ze meerdere keren gefotografeerd met haar EGO-C E-sigaret. De 34-jarige babe zal misschien binnenkort toch moeten stoppen met haar hobby, want fans denken dat de zangeres zwanger is… We shall see!

Samuel L. Jackson

Deze Academy Award-winnende held ken je natuurlijk van tal van films, waaronder Pulp Fiction, The Avengers en Django Unchained. Op de Twitter-pagina van de acteur plaatst hij regelmatig foto’s van zijn zwart- met gouden vaporizer. Kortom: een echte liefhebber! Welk type vaporizer hij gebruikt is niet bekend, maar het ding ziet eruit als een enorme lightsaber. Niet echt draagbaar dus, maar wel ontzettend cool: en dat is precies wat we van de bad-ass hadden verwacht. 

Johnny Depp

Johnny Depp - de acteur die werkelijk élk typetje kan spelen - was één van de eerste beroemdheden die in het openbaar zijn vaporizer tevoorschijn haalde. Dat deed hij onder andere in de film ‘The Tourist’, maar ook in het echte leven is Depp een fervent gebruiker van vaporizers. Overigens ziet de Award-winnende acteur niets in kleine E-sigaretten, grotere vaporizers zijn meer zijn ding. Hij loopt namelijk rond met een bulky Kangertech Mini Tank. 

Leonardo DiCaprio

Denk je aan een film van Martin Scorsese, dan denk je aan Leonardo DiCaprio. De wereldster mocht onlangs eindelijk zijn eerste Oscar in ontvangst nemen. Leo is een grote liefhebber van allerlei soorten vaporizers. Zo hebben we hem al gespot met portable E-sigaretten, maar ook met enorme apparaten. In veel van DiCaprio’s films is hij te zien met een sigaret. Zou daar binnenkort verandering in komen?

Jack Nicholson

De legendarische acteur (o.a. Van The Shining en One Flew Over the Cuckoo's Nest) wordt regelmatig gespot met zijn e-sigaret. De inmiddels 82-jarige acteur bewijst dat echt niet alleen jongelingen rondlopen met een vaporizer en dat leeftijd totaal geen rol speelt bij het vapen. Zou een vaporizer al hét ultieme cadeau kunnen zijn voor de volgende vaderdag? Wij pleiten ervoor!

Simon Cowell

Als je het commentaar van Simon Cowell overleeft, dan zit je wel goed. De criticus ken je van verschillende talentenjachten en de man staat erom bekend dat hij niet snel tevreden is. Toch spreekt hij keer op keer lovende woorden uit over zijn vaporizer. “Het smaakt zo lekker zoet!”, vertelde hij erover. “Het is een stap in de goede richting”, vervolgt hij over zijn besluit over te stappen van sigaretten op een verdamper. Goed bezig, Simon!

Katherine Heigl

Katherine Heigl ken je van hitseries als Grey’s Anatomy en Suits. Het meest spraakmakende vape-moment van Heigl vond plaats tijdens haar bezoek aan de David Letterman show. Tijdens het interview nam ze een lange, diepe haal uit haar verdamper - tot grote verrassing van het publiek. Zelfs Letterman zelf nam de proef op de som en blies een paar flinke wolken uit! 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.